Funktionsnedsatt äldre kvinna våldsamt rånad i hemmet

publicerad 9 september 2020
Den gamla kvinnan rånades och misshandlades i sitt hem.

En funktionsnedsatt kvinna i 75-årsåldern blev under tisdagseftermiddagen misshandlad och rånad i sitt hem och tvingades lämna ifrån sig sina värdesaker till de två gärningsmännen.

Dådet ägde rum strax innan 16-tiden i kvinnans lägenhet i Rosengården i östra Helsingborg. Kvinnan blev utsatt för våld och rånad av två gärningsmän. Hon fick sedan föras till sjukhus med ambulans, hennes skador bedömdes dock inte som allvarliga.

Polisen har upprättat en anmälan om grovt rån. Ingen person är gripen i nuläget och inga signalement är offentliga. Polisen har förhört brottsoffret och ägnat sig åt dörrknackning i området för att se om någon granne har uppmärksammat någonting som kan vara viktigt för utredningen.
– Man har gått på en äldre försvarslös person på det här sättet i hennes bostad, säger polisens presstalesperson Evelina Olsson till SVT.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!