Inrikes

Efterlyst man misstänks ha mördats utanför Helsingborg

Här hittades den efterlysta mannen.

En person som varit efterlyst av polisen har påträffats avliden utanför ett industriområde i Påarp, utanför Helsingborg. Den avlidne mannen hittades under lördagseftermiddagen.

“Vid 15:30-tiden på lördagen den 18 januari anträffades en avliden man utomhus i ett verkstadsområde i Påarp utanför Helsingborg. Då mannen var efterlyst som försvunnen och det fanns kopplingar till en utredning avseende grovt brott i Mellansverige, så har Länskriminalen i Skåne tillsammans med Polisområde Nordväst arbetat tillsammans med utredningen”, skriver Skånepolisen i ett pressmeddelande.
Mannen ska vara i 40-årsåldern och nu ska Länskriminalen i Skåne få till uppdrag att ta över utredningen som rubriceras som misstanke om mord.

 

Bild: Kameratrollet.se.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!