Bråk om tvättstugetid slutade i blodvite

publicerad 24 februari 2021
- av Per Nordin
Bråket om tvättstugetiden slutade med blodvite.

Under söndagskvällen hamnade några personer i luven på varandra över en tvättid i invandrardominerade Gottsunda i Uppsala. Bråket resulterade i kraftigt blodvite och två anmälningar om misshandel.

Bråket ägde rum runt 21-tiden på söndagskvällen i Gottsunda i sydvästra Uppsala, enligt polisen. En man i 45-årsåldern och en kvinna i 40-årsåldern blev oense om vem som hade tvättid i tvättstugan. Kvinnan ringde även sin sambo, även han i 45-årsålden, som kom ner till tvättstugan för att ställa det hela till rätta.

Männen kunde dock inte lösa tvisten verbalt, utan våld uppstod och de båda männen har nu anmält varandra för misshandel. En av dem blev slagen i ansiktet och ådrog sig kraftigt blodvite.

Polis kallades till platsen och efter förhör fick männen återgå till respektive bostad.

Gottsunda finns med i polisens lista över så kallade ”särskilt utsatta områden”, det vill säga kraftigt invandradominerade områden.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.