Inrikes

Bråk om tvättstugetid slutade i blodvite

Bråket om tvättstugetiden slutade med blodvite.

Under söndagskvällen hamnade några personer i luven på varandra över en tvättid i invandrardominerade Gottsunda i Uppsala. Bråket resulterade i kraftigt blodvite och två anmälningar om misshandel.

Bråket ägde rum runt 21-tiden på söndagskvällen i Gottsunda i sydvästra Uppsala, enligt polisen. En man i 45-årsåldern och en kvinna i 40-årsåldern blev oense om vem som hade tvättid i tvättstugan. Kvinnan ringde även sin sambo, även han i 45-årsålden, som kom ner till tvättstugan för att ställa det hela till rätta.
Männen kunde dock inte lösa tvisten verbalt, utan våld uppstod och de båda männen har nu anmält varandra för misshandel. En av dem blev slagen i ansiktet och ådrog sig kraftigt blodvite.

Polis kallades till platsen och efter förhör fick männen återgå till respektive bostad.

Gottsunda finns med i polisens lista över så kallade ”särskilt utsatta områden”, det vill säga kraftigt invandradominerade områden.

 


Per Nordin
per.nordin@nyadagbladet.se

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!
  • Ämnen:
  • Gottsunda
  • Uppsala