Blondinbella: ”SD kommer bli största parti i valet”

publicerad 14 juni 2018

Isabella Löwengrip, även känd som Blondinbella, tror att Sverigedemokraterna kommer bli största parti i riksdagsvalet den 9 september.

Det är i ett inlägg på sin blogg som bloggerskan Isabella Löwengrip skriver om hur hon tror valet kommer att sluta. Löwengrip har tidigare uppmärksammats för sin nära relation till Centerpartiets Annie Lööf och i måndags träffade hon Moderaternas Ulf Kristersson för att berätta om ”utmaningar som entreprenör”.

Isabella Löwengrip tror att Sverigedemokraterna blir största parti, men hon uppmanar Moderaterna och Ulf Kristersson att göra som Annie Lööf och vända ryggen åt SD.

Jag är övertygad om att Sd blir Sveriges största parti. Men de kommer inte få majoritet så det ska bli intressant hur en regering skulle kunna se ut. Kanske med stöd från M? Det är inget jag hoppas på men det skulle kunna bli så. Mitt råd igår till Moderaternas partiledare var att göra en Annie”, skriver Löwengrip på sin blogg.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.