Inrikes

Barnfamilj rånad på bil i Borås

En barnfamilj rånades under onsdagseftermiddagen på sin bil i Borås. En knivbeväpnad man tvingade sig till en bilnyckel av familjen under knivhot vid familjens bostad. Efter en längre polisjakt kunde bilen stoppas med hjälp av spikmatta. Totalt skall polisen ha gripit fyra personer, som misstänks ha deltagit i bilrånet.

På onsdagseftermiddagen rånades en familj i västra Borås på sin personbil, en vit Hyundai. En knivbeväpnad man knackade på familjens dörr, och tilltvingade sig under hot bilnyckeln till familjens bil. Efter rånet lämnade den misstänkta bilrånaren platsen hastigt, och tillsammans med ett medföljande fordon.
Polisen larmades till platsen, och kunde efter en kort tids spaning påträffa det eftersökta fordonet. Ett efterföljande inleddes och pågick söder om Borås under en längre tid. Efter beslut av vakthavande polisbefäl kunde man få stopp på den stulna bilen med hjälp av spikmatta mellan Svenljunga och Sexdrega.

Två personer i det tillgripna fordonet kunde gripas i anslutning till bilen. Ytterligare två personer i den medföljande bilen kunde gripas i närheten. Samtliga misstänks vara inblandade i fordonsrånet. En av de gripna skall sedan tidigare vara anhållen i sin frånvaro för grövre brott.

Barnfamiljen som rånades på sin bil skall ha chockats vid rånet.

 

Fredrik Antonsson/NB Nyhetsbyrån

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!
  • Ämnen:
  • Borås
  • knivrån