Inrikes

Arabiska partiet har bildats – ska värna arabers rättigheter i Sverige

Bilden är illustrativ.

Ett nytt politiskt parti har bildats i Sverige, Arabiska partiet. Man skriver själv, att det handlar om ”ett politiskt parti som vill föra en effektivare integrationspolitik och värna om arabers rättigheter. Partiet har en socialistisk inriktning med vissa kapitalistiska inslag.”

Vidare skriver man bland annat:
Partiets uppgift är att representera, ta ansvar och verka för araber i Sverige. För att på ett effektivt sätt underlätta integrationen och på ett framgångsrikt sätt minska brottslighet samt arbetslösheten inom samma grupp.

Partiet skriver även, att man ”kommer att välkomna samarbete med samtliga riksdagspartiet för att få så många delar som möjligt av sin politik genomförd.”

Och avslutningsvis:

Partiet är ekonomiskt obundet och även religiöst obundet. Sistnämnda innebär att representanter för partiet får inte verka för religion inom partiet utan det är ett sekulärt parti och inga religiösa symboler eller klädsel är tillåtna inom partiets representanter.

 

Källa: NB Nyhetsbyrån

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!