Inrikes

Annie Lööf till Bilderbergmötet

Annie Lööf (C)

Under torsdagen inleds 2017 års upplaga av det ökända Bilderbergmötet, där världseliten samlas för att diskutera olika frågor. Tre svenskar kommer åka till USA för att delta på mötet, däribland Centerpartiets partiledare Annie Lööf.

Årets Bilderbergmöte äger rum mellan den 1-4 juni i Chantilly, Virginia, i USA.

Enligt Bilderberggruppens hemsida kommer man bland annat att diskutera Donald Trump, populism, informationskriget, EU och om “globalismen kan bromsas”.

Utöver Annie Lööf kommer två andra svenskar att delta vid Bilderbergmötet. Affärsmannen Marcus Wallenberg är en flitig Bilderbergbesökare som kommer närvara tillsammans med Johanna Rosén, professor i materialfysik vid Linköpings universitet. Den finlandssvenske bankmannen Björn “Nalle” Wahlroos, som på Bilderberggruppens hemsida är finsk, kommer även att närvara.

Fyra personer från Donald Trumps administration kommer också att delta. Det är handelsminister Wilbur Ross, presidentassistenten Chris Liddell, den nationelle säkerhetsrådgivaren H.R. McMaster och Nadia Schadlow, som sitter i det nationella säkerhetsrådet.

Liknande artiklar

Regeringsbildningen – en seger för Soros och hans ... Fyra månaders maktkamp i den politiska manegen är nu över och en segrare har utsetts. Denna maktkamp har ofta framställt...
Annie Lööf: Centerpartiet kommer släppa fram Löfve... Centerpartiets partiledare Annie Lööf meddelar att man har kommit överens med Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Liber...
Annie Lööfs hyllning till George Soros: “Stå... Centerpartiets partiledare Annie Lööf väljer att på Twitter hylla den ökände valutaspekulatören och globalisten George S...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!