Skådespelerskan dog nästan av injektionen – fortsätter förespråka vaccinet

Kritiserade coronavaccineringen

publicerad 30 oktober 2021
- av Markus Andersson

Den australiensiska skådespelerskan Melle Stewart fick en stroke efter att hon låtit injicera sig med Astra Zenecas coronavaccin och måste nu lära sig gå och tala igen från grunden. Trots att Stewart nästan dog av sprutan kommer hon enligt egen utsago ändå att fortsätta förespråka det experimentella vaccinet.

40-åriga Stewart som bor i London och är gift med skådespelaren Ben Lewis tog sin första vaccindos den 24 maj. Bara två veckor senare fick hon en stroke och kördes akut till sjukhus. Hennes tillstånd blev snabbt sämre och snart kunde kvinnan inte längre tala eller röra den högra sidan av kroppen.

Hon började drabbas av anfall och fördes med ambulans till St George’s sjukhus i London där neurokirurger kämpade för att rädda hennes liv och tog bort en stor del av hennes skalle för att minska trycket i hjärnan”, skriver skådespelerskans anhöriga i ett uttalande.


Annonser:


Stewart fick diagnosen trombotisk trombocytopen – en välkänd skada kopplad till de kontroversiella vaccinen. Hennes stroke orsakades av blodproppar i hjärnan i en kombination med mycket låga nivåer av blodplättar som orsakade en blödning i hennes vänstra frontallob.

Skådespelerskan tvingades ligga i konstgjort koma i tre veckor och genomgick under den tiden ”ett antal” blodtransfusionsprocedurer för att avlägsna de antikroppar som skapades av vaccinet och som orsakade blodpropparna, berättar de anhöriga.

Först nästa år förväntas hon kunna lämna sjukhuset och håller i dagsläget på att från grunden lära sig hur man går, pratar och rör sin högra arm och hand.

Trots denna nära-döden-upplevelse och det otroliga lidande hon tvingats uthärda på grund av sprutan hävdar skådespelerskans anhöriga samtidigt att Melle Stewart kommer att ”fortsätta vara en förespråkare av vaccination”.



Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.