Naomi Wolf: Vaccinpassen leder till digitalt slaveri och apartheid

Kritiserade coronavaccineringen

publicerad 6 april 2021
Systemet med vaccinationspass är början på ett socialt kreditsystem likt det som tillämpas i Kina menar Wolf.

Dr Naomi Wolf som är författare till boken “The End of America” från 2007 om ett totalitärt samhällsövertagande varnar för att de vaccinpass som bland andra EU och USA avser att införa i mitten på juni 2021 utgör ett av de allvarligaste hoten mot de mänskliga rättigheterna.

Wolf säger att utrullningen av vaccinpassen innebär att varje person tvingas bli en del av ett internationellt övervakningssystem baserat på personliga medicinska data. Varje person som väljer att avsäga sig denna obligatoriska “överenskommelse” förvägras möjligheten att få ta del av vardagliga basaktiviteter.

Begränsningarna innebär att en person som vägrar vaccinera sig inte får tillträde till gallerior, mataffärer, restauranger, festivaler, sportevenemang, kollektivtrafik, tåg, taxi och flygplan. Det blir även svårare att få in sina barn på förskola. Vissa typer av jobb går inte att få. Vidare kommer den ekonomiska friheten att styras och begränsas.


Annonser:


Israel är ett exempel på ett land som tagit täten i denna utveckling.

Kina ledande på digitalt slaveri – Nu införs det i Väst

Wolf säger att upplägget med vaccinpass i grunden är samma sak som det sociala betygssystem som redan finns implementerat i Kina. Det kinesiska kommunistpartiet har utvecklat ett övervakningssystem som i realtid kan identifiera alla dissidenter på 5 minuter, säger Wolf. NewsVoice har tidigare skrivit om hur Kina är först ut i världen med ett socialt betygssystem där alla människor får betyg utifrån deras uppförande i samhället.

Systemet vet allt om alla

Wolf säger att Big Tech-företag som Microsoft kommer att bli mer mäktiga än stater eftersom dessa företag sitter på alla data om varje person. Om PCR-testerna blir en permanent del av detta system finns risken att dissidenter alltid blir registrerade som coronasmittade och därför får stämpeln som andra klassens medborgare.

En av de mest skrämmande aspekterna med detta massiva övervakningssystem, som kommer inom en mycket nära framtid, är att alla, inklusive varje person som gör motstånd mot Systemet, kommer att ständigt spåras i relation till den personens umgängeskrets vilket innebär att alla personer som kan associeras till en dissident också kan identifieras som misstänkta.

Om du till exempel vill besöka en restaurang måste du skanna av din QR-kod för att få gå in. Systemet vet därför omedelbart vem du är, din medicinska status och ditt sociala betyg, men Systemet vet även vilka du umgås med och exakt var ni befinner er. Systemet kan i princip när som helst slå ner på dessa personer för kontroll och förhör.

 

Wolf säger även något häpnadsväckande, att Big Tech-företagen sedan en period slagit sig samman med det kinesiska kommunistpartiet för att bygga ett superövervakningssystem som kommer att regera både över Väst och Öst. När en eller flera digitala valutor ersätter de befintliga monetära systemen kommer övervakningssystemet definitivt att bli totalitärt.

En bank- eller köptjänst kan slås på eller av beroende på en persons beteende. Kreditvärdigheten kan ändras. Du kan inte handla mat om du inte betalat en faktura i tid eller om du anses vara en fara för samhället (red anm).

Naomi Wolf säger att hon kastats ut från fem sociala plattformar sedan hon började varna för detta kommande övervakningssamhälle.

 

Artikeln har tidigare publicerats på NewsVoiceLadda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.