Akutsjuksköterska: Min kollega dog av vaccinet – dold inspelning läckt

Kritiserade coronavaccineringen

publicerad 21 september 2021
- av Redaktionen

Sjuksköterskan Jodi O’Malley avslöjar för Project Veritas att patienter skadas allvarligt av covidvaccinerna. Inne på akutkliniken är vårdanställda upprörda över att dussintals fall inte rapporteras som vaccinskador.

Hon vittnar även om hur en kollega dog kort efter att hon fått sin andra injektion, som hon under motstånd övertalades att acceptera.

Läkaren dr Maria Gonzales vid Phoenix Indian Medical Center är mycket upprörd och säger i en dold inspelning att en patient sannolikt just utvecklat hjärtmuskelinflammation på grund av covidvaccinet, men att regeringen inte kommer att medge att det beror på vaccinet.

Hon säger att dessa vaccinskador inte rapporteras som biverkningar, “de vill sopa allt under mattan”.

Sjuksköterskan Deanna Paris säger:

– Det är synd att de [regeringen] inte behandlar människor [med covid] som de ska, som de borde. Jag tror att de vill att människor ska dö.

 

HHS-sjuksköterskan Jodi O’Malley, som valt att framträda inför Project Veritas kameror säger att hon har sett dussintals människor komma in med vaccinbiverkningar. Hon frågar retoriskt hur de ska kunna säga till allmänheten att vaccinerna är säkra och tillägger att injicerandet är av ondo på högsta nivå och att allt är ovetenskapligt.

– Det här är ondska på högsta nivå. Du har FDA och CDC, de ska skydda oss, men de lyder regeringen och allt de gjort så här långt är ovetenskapligt, säger O’Malley.

– Ytterst handlar det om din hälsa, och du kan aldrig få den tillbaka – och om din frihet, och om att leva i ett fredligt samhälle, och jag känner att jag måste säga ifrån. Det här är så viktigt att jag måste göra det här även om det är svårt, fortsätter hon.

En av hennes kollegor dog efter den andra injektionen med covidvaccin, som hon under motstånd övertalades att acceptera. Ytterligare avslöjande inspelningar från statliga hälsomyndigheter och läkemedelsföretag kommer inom kort att släppas av Project Veritas.

 

Artikeln har tidigare publicerats på NewsVoiceLadda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.