Det är dags för EuroMillions populära Superdragning!

Annons från theLotter

publicerad 1 juni 2021

Svenska spelare är inte längre hänvisade till det magra utbudet av inhemska lotterier utan kan i stället med några musklick få tillgång till internationella lotterier. Tack vare lotteribettingtjänsten theLotter Sverige kan du spela om den massiva jackpotten på 130 miljoner euro (efter avdrag 104 miljoner euro) i EuroMillions Superdragning genom att betta på det officiella lotteriets dragningsresultat.

EuroMillions, som delade ut en rekordstor jackpott på 210 miljoner euro så sent som i februari 2021, arrangerar några gånger om året en Superdragning med en extra stor startjackpott på 130 miljoner euro som kan växa till 220 miljoner euro. Utöver den fantastiska jackpotten delar EuroMillions Superdragning ut sekundära priser för miljontals euron.

The Lotter

 

Prisutbetalning

Enligt spellagen från 2020 är det möjligt för svenskar att betta på globala lotteriers utfall. När du spelar hos theLotter Sverige och vinner betalar theLotter ut ditt pris. Alla lottospelen är vinstförsäkrade vilket är en garanti för att stora priser betalas ut. Mindre vinster betalas med inkomsterna från bettingförsäljningen.

Hos theLotter Sverige kan du betta tryggt och säkert om jackpotten på 130 miljoner euro (efter avdrag 104 miljoner euro) i kommande EuroMillions Superdragning.

 


thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen:

Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.