Hur svenskar kan spela om EuroMillions jackpott på 140 miljoner €

Annons från theLotter

publicerad 28 augusti 2020

Visste du om att EuroMillions, som är ett av Europas största lotterier, delar ut riktigt stora jackpottar? Vad sägs om en jackpott som kan växa upp till 200 miljoner euro? Och du som bor i Sverige kan vara med och spela på EuroMillions vars jackpott är just nu på 140 miljoner €.

Lotteritjänsten theLotter grundades 2002 med affärsidén att köpa lottokuponger till spelare oavsett var de bor så att de kan delta i internationella lotterier. I början av sommaren 2020 fick theLotter svensk spellicens och erbjuder nu lottobetting, spel på lotteriers utfall, till sina svenska lotterispelare.

EuroMillions jackpottar

EuroMillions har en jackpott som börjar på 17 miljoner € och kan växa upp till 200 miljoner €. Detta gör att EuroMillions kvalar in i gruppen över de största lotterierna i världen. För att vinna den enorma jackpotten behöver spelare matcha de fem huvudnumren och de två tilläggsnumren, som kallas för Lucky Stars.

Varje år delar EuroMillions ut flera generösa jackpottar, som i oktober 2019 när en spelare från Storbritannien vann 190 miljoner €, som då var EuroMillions jackpottgräns och några månader innan dess i februari vann en irländsk familj 175 miljoner €. Hittills i år har fyra niosiffriga jackpottar delats ut. Den 7 juli i år vann en spelare en jackpott på 143 miljoner €.  Den 7 februari och 3 juli delades jackpottar på 130 miljoner € ut och 17 januari lyckades en spelare kamma hem 100 miljoner €.

Nu är jackpotten 140 miljoner €. Kommer någon att vinna den fantastiska jackpotten i den kommande dragningen på fredag eller kommer den att fortsätta växa?

Hur man spelar EuroMillions online

När du spelar online bettar du på lotteriets utfall. Hos lotteritjänsten theLotter Sverige kan du skapa ett spelkonto och sedan är det bara att välja EuroMillions från listan på 45+ lotterier.

theLotter har flera spelformer som du kan välja mellan för att få variation på ditt spelande. Du kan välja mellan ett standardspel som gäller för en dragning, bolagsspel om du vill spela i grupp och spelpaket som innehåller en individuell rad med dina valda nummer och andelar i ett bolagsspel. Med flerdragningspaket som gäller för några dragningar och med en prenumeration finns ingen risk för missade dragningar.

Om du inte kommer på vilka nummer du vill spela med kan du slumpa fram dem med snabbvals-funktionen. När du är nöjd med numren är det dags att betala för dina lotteribets och vänta på dragningen så att du kan kontrollera resultatet och se om du har fått tillräckligt många nummermatchningar. Om alla numren matchar har du vunnit jackpotten och med delvisa matchningar kan du vinna ett sekundärt pris.

Hur priser betalas ut

Vid betting på EuroMillions resultatet deltar du inte i det officiella lotteriet och därför är det theLotter som ansvarar för priserna. theLotter Sverige vinstförsäkrar lottospelen och om du vinner jackpotten träder försäkringen in och betalar ut priset. Mindre priser betalar theLotter ut med inkomsterna från försäljningen.

Priserna som du vinner via lottobetting motsvarar de priser som det officiella EuroMillions lotteriet delar ut till sina vinnare i motsvarande vinstgrupp. theLotter tar inte ut någon kommission på priserna

Vill du pröva att betta på EuroMillions?

EuroMillions är utan tvekan ett spännande lotteri med stora jackpottar och om du vill betta på lotteriets utfall gör du det tryggt och säkert hos theLotter Sverige. På theLotters sajt hittar du mer information om hur lottobetting fungerar.

 


thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen;

Licens 18Li2438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök

https://www.stodlinjen.se/#!/Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.