Vänsterextremister knivhögg Trumpanhängare under valnatten

publicerad 4 november 2020
- av Per Nordin
BLM-aktivisterna gick till attack med kniv.

Den Trumpvänlige aktivisten Bevelyn Beatty och flera andra medlemmar i den högerorienterade och konservativa grupperingen Proud Boys knivhöggs av vänsterextremister under valnatten när de försökte assistera en annan person som blev misshandlad.

Proud Boys grundare Enrique Tarrio berättar för Gateway Pundit att han blev skuren i magen, att Bevelyn Beatty blev fick knivhugg i nacken och att flera andra medlemmar i gruppen blev knivhuggna och nu vårdas på sjukhus för allvarliga skador.

Enligt polis på plats så ingrep gruppen när de såg en äldre man bli knivhuggen av vänsterextremister och fick då själva utstå knivhugg. Tarrio säger att knivskadorna är mycket allvarliga, men lyckligtvis inte livshotande och han hävdar att man var på väg tillbaka till sina bilar när man såg en man bli knivhuggen och att man då bestämde sig för att agera.

Tarrio menar också att det var anhängare till den vänsterextrema och rasistiska grupperingen Black Livs Matter som knivhögg dem.

– Vi hjälpte en man som blev knivhuggen av två svarta män och en kvinna. Bevelyn blev också knivhuggen precis som två Proud Boys och mannen de attackerade. Jag blev skuren men det är inte allvarligt, förklarar han.

Det var heller inte den enda incidenten av vänsterextremt våld under valnatten. I Washington DC misshandlade bland annat en grupp vänsterextremister en ensam män med basebollträn. Två av dessa gärningsmän ska ha arresterats.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.