Utrikes

Vänsterextremister knivhögg Trumpanhängare under valnatten

BLM-aktivisterna gick till attack med kniv.

Den Trumpvänlige aktivisten Bevelyn Beatty och flera andra medlemmar i den högerorienterade och konservativa grupperingen Proud Boys knivhöggs av vänsterextremister under valnatten när de försökte assistera en annan person som blev misshandlad.

Proud Boys grundare Enrique Tarrio berättar för Gateway Pundit att han blev skuren i magen, att Bevelyn Beatty blev fick knivhugg i nacken och att flera andra medlemmar i gruppen blev knivhuggna och nu vårdas på sjukhus för allvarliga skador.
Enligt polis på plats så ingrep gruppen när de såg en äldre man bli knivhuggen av vänsterextremister och fick då själva utstå knivhugg. Tarrio säger att knivskadorna är mycket allvarliga, men lyckligtvis inte livshotande och han hävdar att man var på väg tillbaka till sina bilar när man såg en man bli knivhuggen och att man då bestämde sig för att agera.

Tarrio menar också att det var anhängare till den vänsterextrema och rasistiska grupperingen Black Livs Matter som knivhögg dem.

– Vi hjälpte en man som blev knivhuggen av två svarta män och en kvinna. Bevelyn blev också knivhuggen precis som två Proud Boys och mannen de attackerade. Jag blev skuren men det är inte allvarligt, förklarar han.

Det var heller inte den enda incidenten av vänsterextremt våld under valnatten. I Washington DC misshandlade bland annat en grupp vänsterextremister en ensam män med basebollträn. Två av dessa gärningsmän ska ha arresterats.

 

 


Per Nordin
per.nordin@nyadagbladet.se

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!