Uppgifter: Italienskt säkerhetsföretag deltog i att manipulera presidentvalet

Presidentvalet i USA

publicerad 16 januari 2021
- av Isac Boman
Ytterligare en visselblåsare hävdar att Biden vann valet tack vare omfattande valfusk.

Intresseorganisationen Nations in Action går nu ut med vittnesmål från en anställd på det italienska säkerhetsföretaget Leonardo SpA som bekräftat att han personligen laddat upp instruktioner om hur röster i det amerikanska presidentvalet digitalt skulle ändras från Donald Trump till Joe Biden – för att genom manipulation göra den sistnämnde till valets segrare.

Den amerikanska intresseorganisationen Nations in Action, som har som uttalat syfte att bekämpa och belysa korruption, maktmissbruk och valfusk, hävdar att man har bevis för att det amerikanska presidentvalet utsattes för omfattande manipulation och stora mängder röster digitalt stals från Trump och istället gjorde Joe Biden till segrare.

Man hävdar att en anställd på det internationella försvars- och säkerhetsföretaget Leonardo SpA bekräftat att företagets datorsystem och militära satelliter i Italien användes för att manipulera det amerikanska presidentvalet.

I programmet America Can We Talk berättar Maria Zack från Nations in Action att hon lämnat över ett affidavit (en skriftlig utsaga) om händelserna till kongressledamöter i Washington och att hon är helt övertygad om att Joe Biden vann genom omfattande valfusk och manipulation samt att man talat med en person som varit direkt involverad i valfusket.

– Människor i vårt land som deltog (i valfusket) måste ställas inför rätta, konstaterar hon.

Den anställde på Leonardo SpA som Nations in Action kommit i kontakt med fick själv i uppgift att ladda upp instruktioner om att röster digitalt skulle manipuleras och ändras från Donald Trump till Joe Biden för att göra den senare till valets segrare. Dessa direktiv ska ha kommit samtidigt som den verkliga rösträkningen pågick i USA.

Den anställde visselblåsaren hävdar att det var han personligen som laddade upp instruktionerna via en satellit ägd av Leonardo SpA, vidare till servrar i Tyskland och sedan tillbaka till USA.

– Leonardo SpA har tagit emot över en miljard dollar av skattebetalarnas pengar under det senaste året och ändå var de delaktiga i att stjäla presidentvalet 2020, konstaterar Zack.

Zack menar vidare
att det här är beviset som Trumpanhängare och andra personer som ifrågasatt Joe Bidens valvinst behöver och att utsagan från visselblåsaren bortom allt tvivel bekräftar att valet blev stulet.

Zack hävdar också att både den italienska ambassaden i USA och Italiens regering kände till och var direkt inblandade i valfusket och att man därför begärt att deras roll i manipulationen ska utredas ytterligare och fastställas.

– Informationen kräver presidentens omedelbara uppmärksamhet. Vi är mycket oroade av alla de här anklagelserna om från den här individen (visselblåsaren) om amerikansk utländsk inblandning i att manipulera valet. Vi har fått information om att MI6 var inblandade och det är något som borde utredas också.

Efter visselblåsarens avslöjanden ifråga kräver Nations in Actions tillsammans med organisationen The Institute for Good Governance att Leonardo SpA blir av med alla sina kontrakt, att alla höga tjänstemän på det amerikanska utrikesdepartementet sparkas för sin eventuella inblandning i fusket samt att kongressledamöter tydligt och öppet tar ställning mot såväl inhemska som utländska försök att manipulera det amerikanska valet.

Vidare vill man även se hårda straff för de som deltagit i och möjliggjort valfusket.

Delstaterna måste åtala alla som ägnar sig åt valfusk och införa omedelbara lagstiftningsåtgärder. Det måste vara nolltolerans för kriminell inblandning i amerikanska val. Denna internationella konspiration måste bemötas med snabb handling av presidenten och fullt ut stödjas av folkvalda representanter för att skydda väljarnas integritet och vårt lands välstånd”, konstaterar Zack i ett pressmeddelande.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!