Trump tillbaka i talarstolen på CPAC-konferensen

publicerad 23 februari 2021
Donald Trump på CPAC-konferensen 2015.

Donald Trump ska ha antytt till sin inre krets att han kanske ställer upp i presidentvalet 2024. På söndag ska han hålla tal på den konservativa politiska konferensen CPAC.

Trump ska ut i offentligheten igen och hålla tal inför publik för första gången sedan den 6 januari, då han höll tal efter den så kallade stormningen av Kapitolium. Sedan har det varit tyst, förutom ett fåtal intervjuer. Men på söndag ska han hålla ett tal på den stora högerkonferensen Conservative Political Action Conferense, rapporterar neokonservativa NY Times.

På konferensen, som i år hålls i Orlando, ska han prata om ”Republikanernas framtid och den konservativa rörelsen”. Joe Bidens nya invandrarpolitik förväntas också tas upp.
Konferensen är en viktig del för republikanska politiker som vill nå Vita Huset och källor i Trumps närhet ska ha nämnt att han lutar åt att ställa upp i presidentvalet 2024.

Donald Trumps allra första politiska tal hölls just på CPAC-konferensen 2011.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!