Svart kvinnlig Trumpsupporter attackerades under Women’s March – hotades med våld av feminister

publicerad 25 januari 2017
- av Markus Andersson
https://youtu.be/glArOypm_f0?t=10m38s

En svart kvinna som öppet visade sitt stöd för Trump under Women’s March blev kallad “hatare” och fick utstå hot om fysiskt våld ifrån HBTQ-aktivister. Den afroamerikanska kvinnan berättar om händelsen i The Alex Jones Show och beskriver marschen som hatfylld och aggressiv.

Den av George Soros finansierade “kvinnomarschen” Women’s March arrangerades i lördags, dagen efter Donald Trumps presidentinstallation, och fyllde gatorna i Washington DC och på flera andra håll runt om i USA. Den afroamerikanska reportern Ashley Beckfort deltog i marschen i Austin, Texas, då den skulle vara fredlig och stå upp för kvinnors rättigheter.

Istället fick hon erfara hot och hat ifrån aggressiva HBTQ-aktivister och radikalfeminister som inte kunde tolerera att hon bar en keps som visade stöd för den nyvalde presidenten.

– Demonstranterna visste knappt vad de demonstrerade emot. De riktade mest hat emot män i allmänhet och Trump i synnerhet, sade Beckfort.

Beckfort beskriver också hur HBTQ-rörelsen är hatisk och rasistisk:

– Stora vita gaymän kallade mig “Uncle Tom” och hotade mig fysiskt. Jag blev chockad över hur rasistisk HBTQ-rörelsen är. De generaliserar kraftigt mot både män och vita.

Deltagare som inte hade den rätta synen på Donald Trump fick motta hot och hat under Woman’s March. Foto: Twitter

Flera rabiata och hotfulla utfall har riktats mot Trump efter hans installation. Bland annat sade artisten Madonna under ett brandtal under Women’s March att hon funderat en hel del på att “spränga Vita huset i luften”. Hon utreds nu av den amerikanska säkerhetspolisen Secret Service.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!