Red Ice TV har hackats av vänsterextremister

publicerad 12 augusti 2017

Den engelskspråkiga alternativmediakanalen Red Ice TV har under dagen hackats av vänsterextremister. Programledarna Henrik Palmgren och Lana Lokteffs Twitter ser ut att kontrolleras av ”antifascister” som utlovar en publicering av hela medlemsdatabasen.

Tidigare under dagen slutade Red Ice TV:s medlemssida att fungera, vilket nu kan ha fått sin förklaring då programledarnas personliga Twitterkonton är fyllda med Antifa-symboler och inlägg som utlovar en publicering av hela Red Ice medlemsdatabas, i vilken 23 000 medlemskonton ska finnas. Kaparna påstår sig ha raderat hela medlemsdatabasen inklusive alla backuper för innehavarna.

Programledarna Henrik Palmgren och Lana Lokteffs twitterkonton har också hackats och ser ut att styras av den vänsterextrema organisationen AFA som bland annat har hängt ut Palmgrens identitetskort och socialförsäkringskort.
Red Ice grundades för cirka 10 år sedan och har tiotusentals tittare och lyssnare. Red Ice rapporterar om allting ifrån dagsaktuell politik, esoterism och historia, men har på senare fokuserat mest på den antivita och antieuropeiska kulturen som sprider ut sig i västvärlden.

 

UPPDATERING:
Programledarnas Twitterkonton har återställts och Red Ice har nu gått ut med en video där man berättar om intrånget och vad som hänt mer i detalj:


 


Liknande artiklar: