Italien: Parlamentsledamot efterlyser åtal mot Bill Gates för brott mot mänskligheten

publicerad 19 maj 2020
- av Isac Boman
Sara Cunial.

Ledamoten Sara Cunial höll nyligen ett uppmärksammat anförande i det italienska parlamentet där hon krävde att alla planer på tvångsvaccinationer mot coronaviruset stoppas och efterlyste vidare att vaccinationsförespråkaren Bill Gates borde åtalas i den internationella brottmålsdomstolen i Haag för brott mot mänskligheten.

Bland annat lyfte Cunial fram det suspekta Event 201 som arrangerades av Gates tillsammans med bland annat Världsbanken för att simulera en coronapandemi – månader innan det verkliga utbrottet. Hon lyfte därtill upp att Gates är en viktig finansiär för Världshälsoorganisationen samt han och Microsofts olika projekt för att implementera ultratotalitära kontrollmetoder såsom kvanttatueringar – något som Nya Dagbladet tidigare rapporterat om vid flera tillfällen.

– Kära president Conte, nästa gång du får ett telefonsamtal från filantropen Bill Gates, vidarebefordra honom direkt till den internationella brottmålsdomstolen för brott mot mänskligheten, dundrade Cunial.

 

Cunial var tidigare en del av det vänsterpopulistiska partiet Femstjärnerörelsen men representerar i nuläget inget parti. Hon har gjort sig ett namn som en stark kritiker till vaccinationer och menar vidare att Bill Gates är den primärt drivande kraften bakom tvångsvaccinationsprogram i bland annat U-länder.

Cunial uttrycker mycket hård kritik mot mainstreammedias bevakning under coronakrisen och till nedstängningen av samhället som skett i Italien och menar att även detta ligger i linje med en globalistisk agenda. Italienarna har blivit invaggade i en falsk trygghet, menar Cunial, där man litar på ett dogmatiskt och inkorrekt vetenskapsfält.

– På det här sättet som kommer rätten till skolgång bara tillfalla dem som har ett armband som ger dem tillåtelse, som vänjer dem vid slaveri och ofrivillig behandling, säger hon och pekar på de digitala övervakningsåtgärder som föreslagits för att social distansering ska upprätthållas.

Sammanfattningsvis menar hon att de politiska och ekonomiska globalisternas slutgiltiga målsättning med coronarestriktionerna och hur man hanterat krisen tycks vara absolut och total kontroll över alla människor, där mänskligheten förvandlas till försökskaniner och slavar och där självständighet och fri vilja inte längre betyder något.

Andra ledamöter försökte häckla Cunial under anförandet, men talmannen i parlamentet deklarerade att alla i riksdagen har rätt att säga sin åsikt, ett inlägg som i sin tur genererade applåder i kammaren. Cunial avslutade sitt brandtal med att uppmana landets ledning att ställa Bill Gates inför rätta i den internationella brottmålsdomstolen i Haag för de brott mot mänskligheten som hon menar att han gjort sig skyldig till.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!