Insidern i Washington: “Kongressledamöter utpressas efter sexfester”

publicerad 27 januari 2024
- av Jan Sundstedt
Enligt Titus Warren är politikernas sexfester en mycket dåligt bevarad hemlighet.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


19 730 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


En praktikant vid Capitol Hill har spelats in i hemlighet när han berättar för O’Keefe Media Group hur kongressledamöter utpressas att rösta på ett visst sätt efter otrohetsaffärer och sexfester.

Trots att han arbetar för republikanerna tillägger han även att han ”älskar” Demokraternas talman Nancy Pelosi och att Donald Trump ”måste dö”.

Demokraten Titus Warren arbetar för republikanerna i kongressen, men hans arbetsgivare verkar inte bry sig om hans politiska åsikter eller risken att han skulle kunna avslöja detaljer om dem till motståndarsidan.

Warren medger att han håller vissa detaljer för sig själv, men att han är säker på att hans chef känner till hans politiska åsikter eftersom han har ett foto av Nancy Peolosi på sitt skrivbord. Han berättar också hur han ”älskar” den vänsterliberala talmannen Nancy Pelosi och att han anser att Donald Trump ”måste dö”.

– Varje gång jag träffar henne, eller vi springer på varandra, du vet, ibland går jag till och med in på hennes kontor, då går jag bara fram till hennes godisskål, förklarar Titus innan han bekräftade att Pelosi känner honom och “älskar” honom på samma sätt som han “älskar” henne.

Titus skryter också om att han får besöka “många ambassader och många evenemang i Vita huset” och att han älskar president Joe Biden och att han inte har mycket till övers för de republikanska väljarna.

Hållhakar och bakfulla politiker

Han berättar vidare om hur medlemmar i de båda politiska partierna tvingas rösta på ett visst sätt genom vad han kallar ett ”röstningsförslag”.

Men dessa så kallade förslag är inte alls förslag; de är mycket mer skändliga sätt att utpressa kongressledamöter som har haft affärer med sina makar eller regelrätta sexfester med andra ledamöter, noterar James O’Keefe.

– Det finns en hel del saker som jag ser med mina egna ögon, berättar Titus Warren och förklarar att det är vanligt att anställda och kongressledamöter har sex och även otrohetsaffärer med varandra under ”heta och tunga” fester. Det händer mycket mer än vad folk tror… En majoritet av de ledamöter som kommer sent är 9/10 gånger bakfulla från (sexfesterna) kvällen innan, fortsätter han, och berättar senare att denna typ av event betraktas som någonting “helt normalt” i dessa kretsar.

Titus Warren tillsammans med Nancy Pelosi och Kevin McCarthy. Montage. Foto: Privat

Sexfesterna, som han själv trodde var påhittade innan han började praktisera i kongressen, används sedan för att få inflytande och hållhakar på kongressledamöter och tjänstemän och sedan pressa dem att rösta på ett visst sätt eller ställa sig bakom förslag de annars inte stöttat. Dessutom kan hållhakarna användas för att gynna ens egna karriär.

– Om du någonsin skulle ställa upp i en valkampanj, och du har varit där jag är, skulle du använda det som ett påtryckningsmedel för att vinna din kampanj, förklarar Warren.

“Underförstått hot”

Republikanen Madison Cawthorn, som tidigare satt i representanthuset, har också vittnat om att han bjudits in till en ”sexuell sammankomst” eller ”orgie” i ett hem tillhörande en medlem ur Washington-eliten. Han berättade också att amerikanska makthavare ofta tog kokain framför honom, någonting som ledde till uppståndelse och konsekvenser då Cawthorn avlägsnades från kongressen nästa val.

När han får höra om Warrens berättelse blir han inte förvånad och säger sig känna igen en hel del av det som berättas.

– Särskilt utpressningsdelen som det verkade som att den här personen pratade om i den här delen, det är något som jag upplevde från första hand. Det är ett slags underförstått hot. Det är något du bara förstår i Washington. Det är inte något som någonsin sägs till dig, men det är välkänt att människor alltid kan ha påtryckningsmedel mot dig.

– Folk vill bara försätta dig i komprometterande situationer så att de kan få inflytande över dig så att de kan kontrollera din röst
, fortsätter Cawthorn.

Enligt Titus Warren känner massmedia inte till utpressningssystemet, eller så ”får de inte köra dessa berättelser”. Han säger sig inte heller känna någon skuld över det han ser i kongressen eller för att han är en ”hemlig” demokrat som arbetar på Republikanernas kontor.

– Jag får min check och allt är bra.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!