Homoaktivisten: Jag tog droger och hade sex med Obama

publicerad 12 oktober 2020
- av Isac Boman
Barack Obama ska själv ha tillhandahållit drogerna på den andra träffen.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


8570 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Larry Sinclair hävdar att han för 20 år sedan hade en sexuell relation och tog droger tillsammans med den dåvarande senatorn Barack Obama, något som nu uppmärksammas på bred front i USA efter hans intervju i den indisk-amerikanske filmskaparen Dinesh D’Souzas nya dokumentärfilm ”Trump Card”.

– Jag sa till limousinchauffören att jag letade efter någon att spendera natten med och introduktionen gjordes via limousinchauffören, berättar Sinclair.

– Vi tog några drinkar och jag hade sagt att jag ville ha kokain så vi satte oss i limousinen och åkte iväg. Vi började dricka, jag börja snorta, han började röka och jag satte min hand på hans knä och började massera hans lår. Jag gav Barack Obama oralsex.

Följande dag, berättar Sinclair vidare, knackade Obama på dörren till hans hotellrum eftersom han vill ha mer sex.

– Jag gav honom oralsex i hotellrummet, bekräftar Sinclair.

Sinclair berättar vidare att vid båda situationerna 1999 så var droger involverade och att det var Obama som själv tagit med sig droger till Sinclairs hotellrum.

– Jag hade faktiskt ingen aning om vem han var vid tidpunkten, säger Sinclair och förklarar vidare att han först fem år senare, 2004, såg Obama på ett tv-sänt politiskt event och då kände igen honom och blev mycket chockad.

Sinclair utannonserade sedan en presskonferens där han tillkännagav att han tagit droger och utövat oralsex på Barack Obama när denne var senator. Efter presskonferensen arresterades han av polisen i Washington DC, enligt uppgift på initiativ av Beau Biden, son till den demokratiske presidentkanditaten Joe Biden som vid tidpunkten var justitieminister i Delawere. Sinclair hävdar att Biden hade fabricerat misstankar om stöld som i själva verket aldrig hade ägt rum, men att detta gjordes för att sänka hans legitimitet och trovärdighet efter att han gått ut offentligt med att han knarkat och haft sexuella relationer med Obama.

Larry Sinclair berättar vidare att han blev kontaktad av en Donald Young kort före han gick ut med sina offentliga avslöjanden. Young var ansvarig för kören i den kyrka som Obama frekventerade och berättade att han också han haft sexuella relationer med Obama och uppmanade Sinclair att han måste skydda sig själv för för att “de” kommer komma efter honom.

– Han blev sedan skjuten i sin lägenhet i Chicago, berättar Sinclair som också poängterar att mordet aldrig klarades upp.

Sinclair har under många år hållit fast vid samma berättelse om sina två möten med Obama och deras sexuella relation. Själv beskriver han sig som homosexuell aktivist, och har bland annat skrivit en bok om händelserna – en berättelse som kritiker menar är uppdiktad och att Sinclair av oklar anledning ljuger i syfte att svartmåla Obama.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!