Presidentvalet i USA

Donald Trump: Det kan bli våldsamt på gatorna

Donald Trump är mycket kritisk till HD-beslutet att förlänga tidsfristen för när poströster måste komma in i Pennsylvania. Den sittande presidenten menar att tidsfristen kan leda till röstfusk, men också till kravaller och våld på gatorna.

– När högsta domstolen gav er en förlängning, så fattade de ett väldigt farligt beslut och jag menar farligt, fysiskt farligt, sa presidenten, utan att då förtydliga vari faran låg, säger han enligt TT.
Presidenten menar att den förlängda tidsfristen underminerar hela rättsväsendet och att något måste göras för att förhindra det. Snabbt blev presidenten också flaggad av både Twitter och Facebook för att ha uttryckt sig ”potentiellt vilseledande”.

– En röst på Biden är en röst att ge kontrollen över regeringen till globalisterna, kommunisterna, socialisterna, de rika liberala hycklarna, som vill tysta, censurera, avbryta och straffa er, sade Trump vidare.

Samtidigt hade Joe Biden och parhästen Kamala Harris hjälp av artisterna Lady Gaga och John Legend vid sina kampanjmöten under gårdagen i Pennsylvania. Lady Gaga är en hängiven globalist och vänsterliberal och uppmanar alla sina följare att rösta på Joe Biden.

Melania Trump passade också på att visa sitt stöd för sin make och höll tal i North Carolina där hon uppmanade de församlade att fortsätta ge Trump sitt stöd men också pekade på att Biden är en populist och karriärist som under sina långa karriär inte har åstadkommit något särskilt.

– På tisdag ber jag er att fortsätta att lita på vår president, sade presidenthustrun.

 

 

Isac Boman
isac.boman@nyadagbladet.se

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!