Brittiska sexåringar får lära sig stimulera sina könsorgan

publicerad 27 september 2019
- av Per Nordin

Barn så unga som sex år får lära sig att ta på sig själva och stimulera sina könsorgan i en ny brittisk utbildning. Kritiker menar att barnen sexualiseras och att de i utbildningen får ta del av material som är direkt olämpligt.

Den nya utbildningen som går under namnet All About Me har godkänts av kommunfullmäktige i Warickshire och kommer att implementeras i 241 grundskolor, skriver Daily Mail. Nästa år kan den hårt kritiserade utbildningen komma att anammas av fler lokala myndigheter och dessutom bli en del av regeringens landsomfattande relations- och sexualundervisning.

Starka protester har väckts och familjeaktivister och religiösa grupper varnar för att de vaga riktlinjerna som utbildningsdepartementet satt upp kan innebära att sexuellt material blir tillgängligt för barn så unga som sex år, och att detta är ett övergrepp.


Annonser:


Dokument som Daily Mail fått ta del av visar att utbildningarna bland annat handlar om ”regler hur man tar på sig själv” och förklarar regler kring onani, detta även i utbildningsmaterial riktat till sex-och sjuåringar.

Under ett avsnitt som heter ”Att ta på mig själv” uppmuntras lärarna att berätta för barnen att onani är normalt och känns skönt. Även detaljerade exempel på barn som onanerar ges i utbildningsmaterialet.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.