Brittiska pedofiler “ville hjälpa” ukrainska flyktingbarn

publicerad 6 augusti 2022
- av Jan Sundstedt
Predatorer utnyttjar kriget i Ukraina.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


1760 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Tio brittiska pedofiler har deporterats från Polen efter att ha rest dit under premissen att erbjuda “humanitär hjälp” till ukrainska flyktingar. Minst 5 000 barn är på flykt från kriget utan målsmän och brittiska myndigheter arbetar nu intensivt för att förhindra att fler pedofiler reser ner till regionen.

Brittiska pedofiler har avslöjats resa till Polen i syfte att ge “humanitär hjälp” till flyktingar som flytt Ukrainakriget. Brittiska National Crime Agency (NCA) bekräftar att minst tio kända sexförbrytare reste till Polen inom sex veckor efter den ryska invasionens början. Bland de ukrainska flyktingarna rör sig uppskattningsvis minst fem tusen barn utan någon vuxen i sitt sällskap.

Det finns minst 5 000 ensamkommande barn som har fördrivits från Ukraina. Att se till att dessa barn är trygga är av absolut största vikt, kommenterar NCA den rådande situationen.

Pedofilerna skickades tillbaka till Storbritannien efter förhör med immigrationstjänstemän och brottsbekämpande myndigheter. Enligt brittiska Independent arbetar nu brittiska myndigheter frenetiskt med att avstyra andra pedofiler från att resa och även få de som inte har följt immigrationsreglerna tillbaka till Storbritannien.

Brittiska sexförbrytare är enligt uppgift skyldiga att redogöra för sina brottsregister då de ämnar resa in i ett annat land. NCA konstaterar krasst att sexförbrytarna medvetet låtit bli att göra detta.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!