Coronakrisen

Amerikanska läkare: Fungerande läkemedel mot Covid-19 mörkläggs

Akutvårdsspecialisten och initiativets grundare Simone Gold på presskonferensen i Washington DC.

En grupp läkare har gått samman i USA för att meddela att det finns fungerande läkemedel mot Covid-19 och riktar skarp kritik mot att amerikanska läkare förhindras från att kunna erbjuda hydroxiklorokin, zithromax, azithromycin och zink till sina patienter.

Läkarna från sammanslutningen America’s Frontline Doctors menar under en presskonferensen utanför högsta domstolen i Washington DC att all expertis inte fått möjlighet att nå ut med livsavgörande information och att det amerikanska folket istället hålls fastlåsta i ett spindelnät av rädsla. Detta tillstånd, framhäver de, dränerar det amerikanska folket, ekonomin och samhället i stort.
Sammanslutningen varnar med starka ord på sin hemsida:

Det amerikanska livet har fallit offer för en massiv desinformationskampanj. Vi kan spekulera kring detta har skett, och varför det har fortsatt, men syftet med detta första White Coat Summit (åsyftande vita läkarrockar reds. anm.) är att stärka amerikaner till att sluta leva i rädsla.

Om amerikaner fortsätter att låta förmenta experter och mediapersonligheter ta beslut å deras vägnar, kommer det stora amerikanska experimentet med en konstitutionell republik och representativ demokrati att upphöra.

 

Läkarna utmanar Anthony Fauci med rollen motsvarande statsepidemiolog i USA och som fått positionen som epicenter inom amerikansk Covid-19-politik. Den centrala kritiken handlar om att läkare förhindras från att skriva ut faktiskt fungerande läkemedel.

Läkarnas video har stoppats av censurmaskineriet på både YouTube och Vimeo. Även Twitter och Facebook har arbetat hårt på att ta ned videon med läkarna, vilken fått enorm spridning efter att president Donald Trump med sina 84 miljoner följare delat den på Twitter. Mainstreammedier som exempelvis CNN angriper läkarnas påståenden i artikeln med att kalla dem för falska och avfärdar även informationen som förs fram eftersom Trump retweetat videon.

 

Källa: Newsvoice 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!