Amerikansk gränspolis: “Demokraterna vill byta ut amerikanerna”

Befolkningsutbytet i Väst

publicerad 6 april 2022
- av Isac Boman

Joe Biden håller USA:s gränser öppna för okontrollerad massinvandring för att förändra väljarbasens demografi i syfte att garantera att Demokraterna sitter kvar vid makten för evigt.

Det säger Brandon Judd, ordförande för den amerikanska gränspolisens fackförbund som varit gränspolis i mer än 20 år.

Under en period har amerikanska gränspoliser kunnat neka migranter från den mexikanska sidan inträde i USA med motiveringen att dessa personer särskilt under den så kallade coronapandemin utgör en potentiell hälsorisk för allmänheten i USA. Man har också kunnat skicka tillbaka illegala invandrare på samma grund.

President Joe Bidens administration och den amerikanska folkhälsomyndigheten menar dock nu att ”pandemin är i en fas där vi inte längre kan exkludera människor” med hänvisning till att de utgör en fara för den allmänna hälsan. Därför vill man ta bort möjligheten att neka migranter inträde av detta skäl – ett beslut som fördöms av National Border Patrol Council, den fackförening som representerar anställda vid USA:s gränsbevakning.

– Vi har inte resurserna att hantera det vi upplever just nu och ännu mindre när Title 42 försvinner. Jag kan inte nog betona hur förbannade vi är som tjänstemän. Vi kan inte utföra det arbete som vi förväntas utföra. Vi kan inte kontrollera flödet som kommer in, förklarar Brandon Judd, ordförande för National Border Patrol Council i en intervju med Fox News.

– Vi kan inte kontrollera flödet som kommer in. Vid 3000 personer får vi kämpa för att utföra vårt arbete, vid 5000 är det kris. Förra veckan hade vi dagar med 8000 människor och det förväntas öka till 18 000. Vi tar människor från gränsen på en 300 kilometer lång sträcka, men 300 kilometer är konstant helt utan bevakning, fortsätter han och betonar att Biden-administrationen direkt hindrar gränspolisen från att utföra sitt uppdrag.

 

Judd är övertygad om att motiven till att Joe Biden och hans administration i praktiken öppnat USA:s gränser är att de vill byta ut befolkningen mot latinamerikaner i syfte att vinna nya väljare och behålla makten.

– Jag tror att de vill förändra demografin bland väljarkåren. De vill fortsätta vara kvar vid makten och det enda sättet att göra det är att fortsatta bli valda. De kan inte bli omvalda med sin politik eftersom deras politik är dålig.

Fackbasen konstaterar att Bidens kabinett enkelt skulle kunna hindra massinvandringen av illegala migranter om de hade velat och att de juridiska verktygen för detta redan finns men att den politiska viljan helt enkelt saknas.

– Vi behöver inte ens belasta skattebetalarna. Vi behöver inte mer infrastruktur, resurser eller teknologi. Vi behöver riktlinjer och det är någonting som den här regeringen kan ge oss, men de vägrar att göra detta, fortsätter Judd.

I praktiken, påpekar Judd, har den illegala invandringen till USA mycket lite att göra med humanitära skäl, utan kontrolleras framförallt av mexikanska karteller som bedriver människosmuggling som en affärsverksamhet.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!