Utrikes

ABC mörkade avslöjande om Epstein efter påtryckningar från kungahuset

Amy Robach på ABC.

I ett läckt klipp framkommer det att Disney-ägda ABC efter påtryckningar från det brittiska kungahuset struntade i att publicera ett graverande avslöjande om affärsmannen Jeffrey Epstein för flera år sedan.

Avslöjandet som tystades ner innehöll information om hur Epstein ska ha tvingat en kvinna att ha sex med prins Andrew.
Informationen om den mörkade skandalen har kommit Project Veritas till del genom en visselblåsare som arbetat på ABC och den visar att ansvariga för kanalen kände till Epsteins övergrepp och sexanklagelser redan för flera år sedan.

Amy Robach som arbetar som nyhetsankare och programledare på kanalen förklarar bland annat hur ett vittne för några år sedan kom till kanalen med information om Epstein men att ABC vägrade att sända materialet och att hela skakades bort som dumheter och trams av cheferna.

Kungahuset fick reda på att vi hade hennes (Virgina Roberts) anklagelser mot prins Andrew och hotade oss på en miljon olika sätt.

 

Enligt anklagelserna ska en kvinna ha blivit beordrad av Epstein att ha sex med den brittiske prinsen vid tre tillfällen när hon var minderårig. Kvinnan ska också ha tvingats till samlag med andra mäktiga män. Anklagelsen mot prins Andrew bedömdes senare av rätten inte vara trovärdigt och vittnesmålet fanns inte med i åtalet mot Epstein.

Programledaren Amy Robach förklarar vidare att hon är helt säker på att Epstein inte begick självmord i fängelset utan blev mördad av mäktiga människor.

Jag är 100 procent säker. Han levde på att utpressa människor. Det var många män på hans flygplan, många män som besökte den där ön, många mäktiga män som var inne i den där lägenheten.

 


Isac Boman
isac.boman@nyadagbladet.se

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!