Sport

Zlatan Ibrahimović klar för Manchester United

Zlatan Ibrahimović är klar för spel i Premier League och Manchester United, enligt anfallarens Instagram.

Ända sedan Ibrahimović iklädde sig den ljusblåa Malmö FF-tröjan vid sekelskiftet har hans karriär mer eller mindre gått spikrakt uppåt, med bland annat 10 ligasegrar i fyra olika länder.
Sedan Ibrahimović maj annonserat att han lämnar franska Paris Saint-Germain har det spekulerats i var svensken ska spela framöver, eller om karriären för 34-åringen nått vägs ände. Utöver Manchester United har även Los Angeles Galaxy, i amerikanska MLS, varit på tapeten enligt svensk media.

Nu står det klart att Ibrahimović kommer att fortsätta karriären i Manchester United, där han återförenas med den portugisiske tränaren José Mourinho, som tränade FC Inter när Ibrahimović spelade där.

Efter Sveriges uttåg i gruppspelet ur sommarens EM valde Ibrahimović att avsluta sin landslagskarriär.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!