Sport

Mayweather segrade över McGregor

(t.v) Floyd Mayweateher Jr. (t.h.) Conor McGregor

Den omtalade matchen mellan boxningsvärldsmästaren Floyd Mayweather Jr och UFC-mästaren Conor McGregor slutade som de flesta förhandstippat. Mayweather kunde enkelt vinna matchen på teknisk knockout i den tionde ronden.

I flera månader har boxnings- och MMA-fans väntat på fighten mellan amerikanen Mayweather och irländaren McGregor. Under söndagsmorgonen svensk tid ägde fighten rum inför ett utsålt T-Mobile Arena i Las Vegas.
Boxningsmatchen blev en underhållande men komfortabel tillställning för en favorittippade Mayweather, som utmanövrerade McGregor, som vanligtvis tävlar i MMA i UFC. I den tionde ronden avbröt domaren Robert Byrd fighten och via teknisk knockout kunde Mayweather ta sin 50 seger och därmed bryta boxningslegendaren Rocky Marcianos rekord.

Fighten blev förmodligen den sista i karriären för den 39-årige Floyd Mayweather Jr, som redan innan fighten med McGregor annonserat att han drar sig tillbaka från boxningen.

Med på matchkortet var utöver Mayweather och McGregors fight också en titelfight mellan svenske Badou Jack och walesiske Nathan Cleverly, där svensken lyckades vinna på teknisk knockout i den femte ronden och återta WBC:s världsmästarbälte i lätt tungvikt.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!