Mayweather segrade över McGregor

publicerad 27 augusti 2017
(t.v) Floyd Mayweateher Jr. (t.h.) Conor McGregor

Den omtalade matchen mellan boxningsvärldsmästaren Floyd Mayweather Jr och UFC-mästaren Conor McGregor slutade som de flesta förhandstippat. Mayweather kunde enkelt vinna matchen på teknisk knockout i den tionde ronden.

I flera månader har boxnings- och MMA-fans väntat på fighten mellan amerikanen Mayweather och irländaren McGregor. Under söndagsmorgonen svensk tid ägde fighten rum inför ett utsålt T-Mobile Arena i Las Vegas.

Boxningsmatchen blev en underhållande men komfortabel tillställning för en favorittippade Mayweather, som utmanövrerade McGregor, som vanligtvis tävlar i MMA i UFC. I den tionde ronden avbröt domaren Robert Byrd fighten och via teknisk knockout kunde Mayweather ta sin 50 seger och därmed bryta boxningslegendaren Rocky Marcianos rekord.

Fighten blev förmodligen den sista i karriären för den 39-årige Floyd Mayweather Jr, som redan innan fighten med McGregor annonserat att han drar sig tillbaka från boxningen.

Med på matchkortet var utöver Mayweather och McGregors fight också en titelfight mellan svenske Badou Jack och walesiske Nathan Cleverly, där svensken lyckades vinna på teknisk knockout i den femte ronden och återta WBC:s världsmästarbälte i lätt tungvikt.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.