Jakten på Sveriges bästa bettingsidor

publicerad 4 augusti 2018

Gillar du att betta på nätet, men är kanske vilse I djungeln? Med över hundra olika bettingsidor är du inte ensam att om ha svårt att hitta rätt bettingsida för just dig. Med det som utgångspunkt startade ett gäng sportjournalister Sveriges första objektiva guide om bettingsidor för den svenska marknaden.

Vill du betta online vågar vi gissa på att du inte har problem med att hitta alternativ. Men hur ska du välja rätt bland alla bettingsidor. Som konsument vill du försäkra dig om att göra ett smart och rationellt val. Med den kommande regleringen 2019 kommer varje bettingsida behöva ansöka om att få inneha en licens för att opererara på den svenska markanden.

Ett välkommet inslag för att filtrera ut spelbolag som inte håller en hög standard. Vi har redan nu filtrerat bort dom dåliga alternativen genom att göra jobbet år dig.

Vi gör jobbet åt dig
Vi har som slutmål att ge dig Sveriges bästa bettingsidor på en plats. Vi har hårdgranskat varje spelbolag för att ge dig som konsument en lättare väg till att hitta den optimala bettingsidan enligt dina behov.

Resultatet är över trettio olika oddssidor lämpade för den svenska marknaden. Med objektiva glasögon har vi därför rankat utifrån vad vi anser var bästa produkten, och inte vad vi som tredje part tjänar mest pengar på.

Resultatet för dig som läsare en guide där du kan förlita dig på att underlaget som vi ger dig kommer öka sannolikhet för att du som konsument kommer kunna göra ett smartare och mer rationellt val.

Allt om bettingbolag och betting online

  1. Förutom att vi guidar dig till dom bästa bettingsidorna på nätet vill vi med vår guide också ha en viss bredd av artiklar där vi tar upp en rad olika områden. Därför kan du även se fram emot det här:
  2. Allt om dom största betting bonusarna och nya svenska bettingsidor på marknaden
  3. Sveriges mest kompletta guide för dig som vill betta på esport
  4. Hur du kan livestreama sport gratis med hjälp av utvalda bettingsidor
  5. En transparent guide om betting online där vi vågar säga att vi är dessutom den mest transparenta

Oavsett ditt behov vill vi kunna ge dig rekommendationer på dom bettingbolagen som är bäst utefter ditt behov. Vårt uppdrag tar slut först när vi hjälpt dig hitta den bästa bettingsidan för dig med vår vägledning.

Välkommen in till Bästabettingsidorna.se
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.