Nyhetssvepet vecka 47

publicerad 26 november 2021
- av Redaktionen
Magdalena Andersson röstas till statsminister i riksdagen, EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen och Pfizers vd Albert Bourla och den sydafrikanske musikproducenten David Scott.
[wordpay_hide_paywall]

Den gångna veckan på Nya Dagbladets löpsedel har bland annat sett att:

Svenska jurister sågar regeringens vaccinpass för att strida mot grundlagen.

Jennifer blev rullstolsbunden efter covidvaccinet men när Bonniertidningen uppmärksammade hennes fall mörkade man dock att det hade med vaccinet att göra.


Annonser:


Pfizers vd och EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen prisas av globalistisk tankesmedja för sitt arbete med covidvaccin.

Den omhuldade ”mediaprofessorn” Agnes Wold nu svänger helt och välkomnar coronapassen – och uttrycker att man helt enkelt ska ”skita” i vaccinkritiker.

Organisationen Älvräddarna för fram att vattenkraften behöver fiskvägar för att undvika onödig och omfattande fiskslakt.

Biden-administrationen rasade mot att Kyle Rittenhouse friats efter att domstolen konstaterat att han handlat i oklanderligt självförsvar.

Rasistisk rappare med BLM-sympatier misstänks för massakern i Wisconsin.

Musikproducenten The Kiffness får världen att dra på smilbanden.

 Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.