Vad ger man sina anställda i julklapp?

publicerad 10 oktober 2022

Julen börjar närma sig med stora steg och människor över hela världen börjar redan nu att spana in julklappar till sina nära och kära. Familjen ska få sitt, vänner och bekanta ska få ett julkort och hjärnan går på högvarv för att hitta de bästa julgåvorna för alla man känner. För dig som är chef, eller kanske till och med driver ett företag, finns det ytterligare en kategori av människor som förtjänar en klapp – dina anställda!

Att ge bort en julgåva till sina anställda är sedan gammalt. Det är en tradition som majoriteten av alla företag hyllar, och något som i princip förväntas av dig som chef. Det är en fin gest för att visa tacksamhet till dina anställda, efter ytterligare ett härligt år tillsammans. Men vad ska man ge sina anställda i julklapp egentligen? Hur hittar man en julklapp till alla sina anställda, som både är användbar, personlig och som mottagarna kommer att bli riktigt glada av?

En bra present – till många anställda

Beroende på hur många anställda du har kan det vara svårt att gå ut och hitta personliga gåvor till alla. Det kan vara svårt att veta vad alla vill ha, vad som är lämpligt och vad som faktiskt passar bra för många olika människor. Alla är trots allt olika och bara för att en gåva verkar bra för en person, kanske den inte alls går hem för någon annan.

Målet när du köper julklappar till dina anställda är därför att hitta en praktisk gåva, som alla kan ha nytta av och som alla blir glada över. Ett alternativ är såklart presentkort, men du kanske ändå vill ge bort något fysiskt, eller hur? Det är alltid roligare att få en present som går att ta i, som är utvald med omsorg och som man faktiskt kan få användning av redan samma dag! Eller vad tycker du?

Julkorgar med fint innehåll

Något som du kan ge bort till alla, som är fysiskt, användbart och som dessutom är en otroligt fin sak att få är en julkorg. Det finns mängder av olika julkorgar, med olika innehåll, som dina anställda garanterat kommer att älska. På julkorgen.nu hittar du ett brett utbud av julkorgar med olika innehåll som dina anställda kommer att bli så glada av att få. Du kan välja mellan en julkorg med godis, en med ostar, en med delikatesser – ja, listan fortsätter. ‘

Det finns dessutom olika julkorgar i olika prisnivåer, och flertalet är skattefria på under 500 kr styck! Det kan vara bra att veta om att gåvor i regel är skattepliktiga, men att undantagen (bland annat julklappar och jubileumsgåvor) är skattefria så länge de inte kostar mer än 500 kr exklusive moms.

Hur skickar man en julkorg till sina anställda?

Om du vill specialbeställa en julkorg till dina anställda kan du få hjälp med det direkt från julkorgen.nu. Det är bara att skicka ett mejl och berätta om dina önskemål, så får du hjälp att anpassa en julkorg helt och hållet baserat på vad dina anställda kommer att tycka om.

När du har valt en julkorg som passar bra för dina anställda har du dessutom två val – antingen får du korgarna direkt skickade hem till dig eller ditt kontor, eller så kan de levereras direkt till mottagarens dörrar! Det är ett härligt sätt att ge bort en julklapp till dina anställda som dessutom kommer med bud som en härlig liten överraskning.

Julkorgar är den optimala gåvan

Den främsta fördelen med att beställa julkorgar som julgåva till dina anställda är såklart att du själv slipper springa runt och leta efter julklappar i butiker. En julkorg är en present som väljs ut, slås in och levereras utan att du behöver lyfta ett finger – något som kan vara otroligt skönt i juletid när det är mycket att göra på jobbet innan ledigheten. Så nu när julen börjar närma sig – passa på att spana in och välja ut en julkorg som passar bra för alla dina anställda. En populär variant är korgen fylld med delikatesser, såsom goda ostar, choklad, knäckebröd och marmelad. Se sajten för delikatesskorg.se där du finner flera möjligheter. En perfekt gåva till julens alla fikastunder och släktträffar!

Spana in alla julkorgar redan idag och börja reka inför juletid! Den kommer snabbare än vad du kan ana, och det är alltid bra att vara väl förberedd så att alla dina anställda kan få sin härliga gåva innan det är dags att gå på en välförtjänt julledighet.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.