Tips på hur du bäst inreder ditt hem

publicerad 19 november 2020
inredningstrender

Det här med ett stylat och fint hem är a och o för de flesta. Ibland kan det vara svårt att själv komma på idéer, och då kan du alltid googla på nätet efter heminredning. Du kan också besöka en vanlig butik eller bläddra i inredningstidningar.

Det här med homestyling är riktigt roligt och har blivit väldigt inne. Det används i stort sett alltid när en bostad eller hus ska säljas. Vanligtvis får du själv anlita en homestylingfirma, men ibland ingår det i fastighetsmäklarens avgift. Visserligen kan du även styla ditt hem själv inför en försäljning, men det kan var skönt att slippa det. När det gäller att styla det egna hemmet är det annorlunda, då är det roligare att göra det själv. Innan du börjar är en det bra idé att besöka inredningsshoppens heminredning som har oerhört mycket trevligt att välja mellan, och där lär du alldeles säkert hitta vad du söker. Här nedan får du fem bra tips på hur du kan inreda ditt hem. Heminredning är så klart subjektivt men vi vill gärna inspirera.

Måla om

En så enkel sak som att måla om i några rum gör så rummen ser helt nya ut. Måla är även billigare än att tapetsera och nu finns det många vackra färger att välja mellan. Du kan hitta bra tips på inredningsshoppen.se, som är bäst på inredning online. Du kan antingen välja mellan att först köpa heminredning, som kuddar, gardiner, lampor med mera innan du målar eller göra tvärtom.

Belysning

Det här med att ha rätt belysning är väldigt viktigt. Du kan använda den belysning du har, och placera dem på andra ställen. Du kan också bara byta skärmar som passar den andra inredningen i rummet. Föredrar du dämpad och lite mörk, mysig belysning köper du mörka skärmar. Vill du köpa helt ny belysning är punktbelysning ett tips, för då kan mysfaktorn bli maximal. Även när det gäller belysning har inredningsshoppen.se bra förslag. Välj hellre många små lampor istället för få stora, då kan du tända så många du vill och själv avgöra ljuset.

Kuddar och filtar

Det är alltid mysigt med massor med kuddar och filtar i soffor och sängar. Särskilt nu när vintern är i antågande och mörkret smyger sig in tidigt på kvällen. Blanda färger och mönster, och var inte rädd för skarpa eller mörka färger. Börjar din soffa och fåtölj bli slitna, finns det snygga överdrag att köpa för en billig slant. Det bästa med kuddfodral och gardiner är att de går smidigt att byta, därför behöver heminredning inte kosta särskilt mycket. På inredningsshoppen.se som är bäst på inredning online finns många kuddar, kuddfodral med mera att köpa. Här är länken till deras soffor.

Växter

Ett rum fullt med gröna och blommande växter är helt underbart. Växter piggar upp och gör ett rum hemtrevligt. De är inte bara vackra att titta på, de syresätter även luften i rummet och inomhusklimatet blir bättre. Plantera i vackra krukor och ha i fönstren, och även i grupper med blandade gröna och blommande växter, det lyser verkligen upp. Har du stora rum kan du ha stora, gröna växter på piedestaler, då kommer de högre upp och syns bättre.

Mattor och gardiner

Du behöver inte lägga en förmögenhet på heminredning för att ditt hem ska se nytt och fräscht ut. Det räcker många gånger att bara byta ut gardiner och mattor. Nu till vintern är en mjuk, skön och färgglad matta aldrig fel. Besök inredningsshoppen och deras kategori mattor, där finns massor med produkter.Stöd kriget mot bankerna – bidra till stämningen mot Länsförsäkringar


124 440 kronor av 150 000 kronor insamlade! Läs mer här eller swisha direkt till: 123 611 30 21.


Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.