Soffbordet – soffans bästa vän

publicerad 25 november 2020

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


19 730 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Inget vardagsrum står utan en härlig soffa. Den kan i sin tur se ut på lite olika sätt. Kanske passar en klassisk skinnvariant bäst för ditt hem eller så ser det finare ut med en vit, enkel soffa i ren skandinavisk stil.

Alternativen är många och anpassas till hemmet och de som bor i det. Kudden är det mest vanliga och nödvändiga komplementet till soffan. En annan riktigt god vän är soffbordet. Vad vore en soffa utan sitt skrivbord? Var kommer man ställa godis skålen en fredagskväll när en härlig film är på TV? För att inte tala om de fina kaffekopparna en söndagsmorgon när man latar sig i soffan.

Så, ifall du är på jakt efter det perfekta tillbehöret till soffan se alla soffbord på vidaxl.se

Ett stort utbud

Idag finns det minst sagt tiotals olika modeller att välja emellan, om inte fler. Ett ekfärgat soffbord med glas kan passa till en enklare stil där den skandinaviska minimalismen dominerar.

Ett bambu – soffbord med chindidetaljer är ett utmärkt tillbehör till ett vardagsrum där röda färger och Afrikainspirerade detaljer står i fokus.

Vad sägs om ett bord i massivt återvunnet trä till en mörkare skinnsoffa? Inte så dumt! Ett soffbord med massiv furu går utmärkt ihop med en mer futuristisk inredning. Med andra ord har du gott om varianter att välja mellan.

Välj lätt rätt modell

Med tanke på det stora sortimentet kan det bli svårt att välja passande soffbord på en gång.

Hur väljer du lätt den rätta modellen? Enkelt! Ifall du handlar online kan du sortera utbudet genom att välja en viss designlinje eller storlek. Sökandet blir enklare då och du får lättare en klar överblick av vad som skulle kunna passa din interiör.

Idag lägger de flesta tillverkarna ut sitt sortiment på nätet och erbjuder även en snabb hemleverans. Du kan enkelt välja din favoritprodukt utan att ens behöva lämna hemmet.