Prisvärd service för er flytt

publicerad 3 december 2021
er flytt

Har ni äntligen lyckats hitta det perfekta hemmet för er? Att flytta är inte kul, men när familjen växer, men inte hemmet, då måste man. Att hitta sitt drömhem är långt ifrån enkelt. Men när man väl har gjort det är man så redo att flytta in där. Man försöker göra sig så redo som möjligt och börja packandet. Denna gången ska man inte stå där i sista minuten och behöva akut packa. Trots tankarna, så blir det så allt för många gånger. Varför är en bra fråga, men ibland är det bara svårt att ta tag i saker. Just inför en flytt så känns det som det aldrig tar slut. Fär när man väl har packat, ska allting flyttas, det räcker inte där, sen ska allting städas. Det är en lång och svår process att ta sig igenom. Framförallt för småbarnsfamiljer där man knappt har en lugn stund över. Det går ju inte att undvika heller, har man en tid att passa så måste man också göra det.

 

Spara på din kropp

Det kan kännas hopplöst just då, men det behöver inte vara det. Hos Cama service kan du få riktigt bra hjälp med din flytt. Vare sig det är själva flytten, men även städningen. För det första att sköta en flytt själv är tungt. Alla möbler ska bäras ut, in i släpet sen ut igen. Det räcker inte där heller, det är ofta väldigt många kartonger med. Även dessa väger väldigt mycket. Det tar hårt på kroppen och att skada sig är det en stor risk för. För en flyttfirma är det inte samma risker. De är upplärda hur de ska bära för att inte riskera att skada sig. Dessutom har de bär redskap de kan använda sig av om det behövs. De kan bära både tunga saker, men även ömtåliga saker. Det kan dock vara bra att säga till om det innan. Vill du ha hjälp med både flytt och flyttstädning? Det finns bra företag som erbjuder båda dessa tjänster för er.

 

Ingen enkel städning

Ska man ta hjälp med flytten, så varför inte ta det steget längre och även ta hjälp med städningen? För om ni tror att flyttstädningen är enkel så tror ni helt fel. Flyttstädningen är inte alls som den vanliga städningen. De går inte ens att jämföra. Allting ska noggrant städas i hela hemmet. Inte en fläck ska missas. Avloppet ska rensas, listerna ska tvättas, ugnen ska skrubbas och glöm inte att ta bakom spisen. Ni gör ju själv hur otroligt mycket jobb det är. Att stå där och kämpa för att kanske bli nekad på besiktningen, nej inte alls spännande. Om man låter en städfirma sköta flyttstädningen så lämnar de ofta en garanti. En garanti på att jobbet blir blir gjort och kommer gå igenom utan anmärkning. Är de inte nöjda med städningen, så fixar städfirman givetvis till det. Det är alltså till stor fördel för dig att anlita dig av en firma som även tar städningen.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.