Prekredit.com lanseras i Sverige 2021

publicerad 23 mars 2021

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


4360 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Den svenska lånemarknaden har nu fått en ny användbar och pålitlig jämföringssajt för lån vid namn – Prekredit.com. Prekredit är alltså inte en bank utan en helt kostnadsfri tjänst online som listar alla de bästa lånen på marknaden just nu och länkar dig vidare direkt till banken och en låneansökan. De tillhandahåller även massor med annan nyttig information kring lån och finans som du kan ha stor nytta av i din jakt på de bästa lånen just nu!

Lånetopplistor hos Prekredit
Jakten på det perfekta lånet för just dig kan vara lång och outhärdlig – om du inte använder en tjänst som Prekredit.com.

Prekredit har precis lanserats och finns både i Sverige och ute i Europa och har över ett decenniums erfarenhet av lånebranschen. De scannar av hela webben efter de mest pålitliga och prisvärda lånen på den svenska marknaden och listar dem sedan på Prekredit.com i olika kategorier. Här hittar du exempelvis topplistor över privatlån, snabblån, lån utan uc, företagslån och sms lån.

Du scrollar enkelt igenom listorna samtidigt som du jämför olika lån. När du hittat rätt kan du klicka dig vidare direkt till den aktuella långivaren och fylla i en ansökan. Prekredit är en riktigt smidig tjänst som sparar dig enormt mycket tid eftersom du slipper leta upp och gå igenom alla lån och långivare på egen hand!

Opartiska bankrecensioner
Det är dock inte endast lånetopplistor du kan hitta hos Prekredit.com. Det finns också korta och bra, samt helt opartiska bankrecensioner för alla långivare du kan hitta på listorna. Dessa recensioner är perfekta för att få en snabb uppfattning om den aktuella bankens ansökningsprocess, räntor, avbetalningstider med mera.

Alla långivare du hittar hos Prekredit är godkända av den svenska Finansinspektionen. Det betyder att du kan känna dig trygg med att du inte hamnar i fel händer när du klickar dig vidare till banken och ska ansöka om lån.

Hitta de bästa lånen mellan 1 000 – 1 000 000 kr – med Prekredit.com
Prekredit hjälper både privatpersoner och företagare att hitta bra lånelösningar som är pålitliga och har bra villkor. Oavsett om du behöver låna bara 1 000 kr som privatperson eller 1 000 000 kr som företagare så kan du med fördel använda den här tjänsten. Varför ska du sitta upp flera timmar på natten för att gå igenom alla olika villkor och erbjudanden som finns där ute när Prekredit kan göra jobbet.

Välj en kategori i menyn på startsidan och scrolla igenom topplistan över lån. Vill du läsa en neutral recension om banken klickar du bara på knappen “Läs mer”. När du känner dig redo att fylla i en låneansökan eller bara vill läsa mer om banken klickar du dig vidare direkt till den långivare du valt och påbörjar processen. Här finns det tid och även pengar att spara! Prekredit.com är din personliga assistent när det kommer till att leta upp de bästa och mest pålitliga långivarna på nätet.

Läs mer på Prekredit.com.