Köp en Bean Bag – få en sittpuff

SACKit Danmark

publicerad 20 mars 2021

Vad är sambandet mellan högtalare och bönsäckar?

Svaret på den frågan är SACKit – ett företag som specialiserat sig på båda två. De har en unik dansk design på alla sina produkter och låter inte sig begränsas av en kategori. Företagets eget svar på frågan är att kopplingen är uppenbar – deras funktionella livsstilsprodukter passar ett aktivt, modernt liv.

SACKit är ett företag som satsar på kvalitet och funktionalitet i sina produkter. De skapar inte någonting de inte själv skulle vilja använda. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material för att de ska hålla riktigt länge och den skandinaviska designen passar verkligen det moderna hemmet. Företaget grundades 2012 med en vision om att återskapa den traditionella bönsäcken – någonting de lyckats med.

Den bekväma Bean Bag stolen

En produkt från SACKit är Cobana Lounge Chair – en bönsäck i stolformat. Den kan användas både inomhus och utomhus och finns i flera härliga färger. Det innebär att den enkelt kan passa in i alla slags inredningar och färgval. Designen är snygg med handsydda stygn och stolen är dessutom vattenavvisande.

Det här är en uppdaterad variant av den klassiska bönsäcken och den håller formen för att alltid vara bekväm att sitta i. Men den är inte bara bekväm, den också otroligt snygg och stilren.

 

En snygg puff att sitta på

Cobana Pouf är en sittpuff skapad av SACKit och även den finns tillgänglig i många färger. Den kan användas för att sitta på såväl inom- som utomhus men den kan också bli en snygg fotpall till din bönsäcksstol eller soffa. Dess multifunktionalitet gör att den passar lika bra i ditt vardagsrum som i ett barnrum eller på altanen.

Vid användning utomhus behöver du varken oroa dig för regn eller sol eftersom sittpuffen är både vattenavvisande och tål solljus. Det finns ingen risk att den bleknar i solen oavsett hur länge den står ute. Det gör denna puff till ett klimatsmart val för dig som vill satsa på miljön och hållbarhet.

Köper du en Cobana Lounge Chair får du en matchande sittpuff på köpet just nu.

Kombinera den med en rund serveringsbricka

Det är inte bara sittmöbler som designas och produceras av SACKit. Deras runda serveringsbricka Patio Serving Tray är en annan snygg produkt och perfekt när du vill servera fika. Ställ den på sittpuffen så blir det som ett litet bord. Den är tillverkad av solitt trä vilket gör den hållbar och stabil. Med sin pulverlackerade aluminiumram blir den en snygg inredningsdetalj som kommer att hålla länge. Den är dessutom tillverkad med smarta öppningar i ramen runt brickan vilket gör den lätt att bära.

 


Artikeln är framtagen i samarbete med SACKit Danmark.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.