Jämför lån med oss

publicerad 12 juni 2020

Vill du ta ett lån och är ute efter ett med låg ränta? Då kan vi på Top5Credits hjälpa dig att hitta just det. Vi jämför över 50 olika banker, långivare och låneförmedlare för att du snabbt och smidigt ska kunna få ett bra erbjudande. Med vår rangordning får du veta dina fem bästa alternativ för lån utifrån just dina förutsättningar och vad du vill använda ditt lån till. Du kan också använda lånekalkylen för att räkna på vad ett eventuellt lån kan komma att kosta.

  • Hitta lån med lägst ränta
  • Jämför över 50 alternativ

 

Hur fungerar vår tjänst?

Vår tjänst finns till för att hjälpa dig låna pengar snabbt och enkelt. Marknaden är full av olika långivare för privatlån utan säkerhet och det är i princip omöjligt att göra en ansökan hos dem alla. Dessutom hade det inte varit bra för din kreditvärdighet. Vår jämförelsetjänst ger dig en bra bild av den tillgängliga lånemarknaden. Vi begränsar sedan marknaden åt dig och ger dig dina fem bästa alternativ. Du får också information om deras för- och nackdelar för att du ska kunna göra ett bättre val.

Smslån har sämre rykte än vad de förtjänar. Ibland kan det vara nödvändigt att låna en eller två tusenlappar och då kan den här typen av lån vara att föredra. Vi hjälper dig att hitta de bästa alternativen inom alla olika lånetyper. Den här typen av lån kan även kallas för snabblån och mobillån, men innebär samma sak. Du brukar låna ett lågt belopp som sedan ska betalas tillbaka efter en månad, då med en relativt hög avgift. Ett lån på 1 000 kronor kan kosta 350 kronor.

Vi recenserar långivare

Hos oss kan du hitta recensioner av alla långivare, banker och låneförmedlare som vi kan komma att tipsa dig om. I dem tar vi bland annat upp vilka krav som ställs på låntagaren samt hur ansökan går till. Vi talar även om för dig om de accepterar låntagare med betalningsanmärkning. En betalningsanmärkning stannar kvar i tre år efter betald skuld och är därför inte alltid rättvisande. Många långivare tillåter därför ändå låntagare med anmärkning, såvida skulden är betald och din ekonomi är god i övrigt.

Du kan ta ett lån till precis vad du vill, till exempel till en ny bil eller renovering av ditt hem. Det enda du behöver göra när du vill få hjälp av oss är att fylla i önskat lånebelopp, kontaktuppgifter samt andra kriterier som kan hjälpa oss att visa dig den bästa långivaren för dig. När du hittar en långivare som passar dig klickar du bara på länken och skickas till deras hemsida där du kan göra en ansökan. Det är ett väldigt smidigt tillvägagångssätt.

Enkelt, snabbt och kostnadsfritt

Att ta hjälp av oss på Top5Credits är både enkelt, snabbt och helt kostnadsfritt. Vi har gjort allt grovjobb åt dig för att du ska slippa söka efter information själv. När vi har hittat de fem bästa alternativen för just dig kan du gå vidare och kolla deras recensioner och sedan hitta det alternativ du gillar mest. Det är alltid klokt att hitta det bästa lånet med lägst ränta, då du tjänar på det. Det är onödigt att betala för mycket när du behöver låna pengar.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.