Har du vad som krävs för att utmana Age of Gods?

publicerad 25 november 2020

När du spelarspelautomater online finns det så många olika världar vid dina fingerspetsar. Age of Gods franchise är en av de mest populära katalogerna av spelautomater som du kan hitta på nätet. Baserat på grekisk mytologi så innehåller spelet levande grafik och medryckande relevanta symboler över hjulen. Med sådant varierat urval av mytologisk-stil i gameplay, känns tanken att spelautomater inte skulle vara underhållande väldigt långt borta!

Vårt första stopp i rundturen är Age of Gods: Norse King of Asgard. I det här spelet kan du förvänta dig att möte tre stigande jackpots, freespins med satt jackpot, likväl som ett startbud av endast 0.10 krediter. Under ditt uppdrag kommer du stöta på flertalet små medhjälpare så som ormar, korpar och vargar – deras syfte är att hjälpa dig låsa upp småpriser.

Du kommer också att bekanta dig med en duo av starka gudar som heter Loke och Odin. När Odin bestämmer sig för att besöka dig på hjul två till och med sex, så aktiveras omspinn bonus. Varje bonus växer av en multiplier som kommer att öka varje gång hjulen omspinns, och när Loke dyker upp, putter han Odin över hjulen och ser till att du får din bonus.

Näst besöker vi Age of Gods: Epic Troy. I denna spelautomats fantasi är spelaren förtjust av fem hjul, flertalet funktioner och 243 sätt att vinna. Spelet inkluderar fyra stigande jackpots, frispins, multipliers och gameplay som börjar med ett stadigt minimum av 0.20. Symbolerna som används i detta spel varierar från grekiska bokstäver som Alfa, Beta, Omega och Zeta, till en hel uppsättning av ikoniska karaktärer inklusive Akilles, Paris och Helena av Troja.

När du lagt ditt bud får du chansen att plocka hem fasta vinster upp till 2.5x det du satsat, samtidigt som du låser upp fördelaktiga bonusar. För att ge dig en bättre bild av hur fördelaktiga dessa bonusar kan vara – två fulla staplar av Helena symbolen utlöser en omspinn bonus som ger dig möjlighet att vinna priser över 600x din första insats!

Sist ut är Age of Gods: God of Storms. Med fyra stigande jackpots, dubbla wilds och virvelvind omspinns, denna version av Age of Gods-familjen kan definitivt konkurrera med resten.

Istället för en traditionellt ensam wild-symbol så har Gods of Storms två! En bit av sten med ”wild” inristat på den är den första igenkända wild-symbol i detta spel, och det går att stapla för att kunna ge dig utrymma att skapa en vinnande combo. Den andra wild är ett vikingaskepp, som också kan staplas och som täcker hela hjulet.

Den wild-symbolen utlöser ”wild wind re-spins”. Varje gång skeppet flyttas åt vänster, blåst av självaste God of Storms, ökar multipliern vilket gör att hjulen snurrar igen. När skeppet slutligen lämnar hjulen, belönas du med ett sista frispinn som är upphöjd av en 5x multiplier.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.