Går det att köpa en billig mobil?

publicerad 18 maj 2022
billig mobil

Dagens mobiltelefoner är ofta smartphones som kostar en hel del att köpa. I alla fall om du köper den alla senaste modellen som nyss kommit ut. Dock går det att få tag på billiga mobiler! Antingen att du väljer att köpa en äldre modell, eller att du helt enkelt satsa på att köpa dig en begagnad. Utbudet av begagnade mobiler är stort och det går idag att hitta hur många som helst på nätet, i säljgrupper och så vidare. Många privatpersoner säljer ju gärna av sina mobiler då de köper en ny. Dock kan det vara smart att köpa via ett företag istället att du gör det via en privatperson!

Visst kan du ha tur och få tag på en billig mobil som säljs av en privatperson. Nackdelen där är dock att du inte vet om skicket är det allra bästa.

Köper du via ett företag som till exempelvis iXpress, så har de noga gått igenom alla mobiler, före de säljs och priset sätts alltid efter skicket som telefonen har.

Stort utbud av billiga mobiler

Om du vill hitta billiga mobiler att välja mellan, som är i bra skick, då ska du kolla in det utbud som finns hos iXpress. Hos dem kan du få tag på en billig iPhone eller en billig Samsung. Du sparar både på pengar så väl som på miljön.

Dagens samhälle har lite av ett slit och släng mentalitet. Det innebär att många, de vill köpa nytt, hela tiden, fast att den mobil de har kanske fungerar utmärkt. Om du inte är i behov av den allra senaste modellen av mobil, så är det ju faktiskt inte ett måste att köpa den helt ny. Då är det smartare att satsa på begagnat. Du kan då få tag på en bra mobil, i bra skick till ett riktigt bra pris.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.