Elkrisen – kan det leda till en reformation av fri energi?

publicerad 25 augusti 2022
fri energi

Många människor i vårt avlånga land är märkbart är påverkade av stigande mat- och elpriser. Men kan det hela vara en förklädd välsignelse?

Idag är det tydligare än någonsin hur stora bolag driver in stora vinster på grund av andras misär. Många är oroliga inför höst och vinter, med kontinuerligt återkommande skrämmande löpsedlar från media. En del förbereder sig för krisen och andra försöker likt produktägaren Tony Sloterman att öka sina tillgångar via spel https://casinobonusesfinder.se/no-deposit-bonus/ eller genom att sälja aktier.

Det är ett psykologiskt faktum att när vi lever i rädsla, agerar vi inte eftertänksamt. Det är lätt att endast se det som sker utan att tänka längre. Att vi idag är beroende av globalisterna och deras beslut gör oss dessutom ännu mer sårbara.

Har svaren alltid legat framför oss?

Vi har haft många framträdande vetenskapsmän genom tiderna som har lett vår evolution framåt, Nikola Tesla var en av dem. Med sin fantastiska intelligens och djupare förståelse för Universum utvann han fri energi via något som kallas för nollpunktsenergi – det vill säga kärnkraft.

I Sverige har kärnkraftverken sakta men säkert avvecklats och vi är idag beroende av externa källor för att driva hela landets behov av elektricitet. Från ett perspektiv ser framtiden mörk ut, men tänk om detta kan leda till en reformation där vi börjar använda oss av fri energi? Detta skulle leda till en fullkomlig kollaps av flera av världens indrivande, globalistiska företag.

Idag använder vi oss av exempelvis sol- och vindenergi, men enligt Teslas modell kan vi via nollpunktsenergin skapa oändlig mängd energi. Kinesiska bolag bygger vindkraftverk som hotar vår natur och miljö. De eldrivna bilarnas bilbatterier är enormt giftiga och är inte alls miljövänliga, fulla av giftig litium som förknippas starkt med både miljöförstöring och hemska arbetsförhållanden.

Elektromagnetism

De flesta av oss har tappat kontakten med oss själva och förlitat oss på att något yttre ska rädda oss. Men tänk om svaren alltid funnits där om vi inte bara lyssnat på narrativets så kallade experter? Faktum är att vi lever i en kvantfysisk verklighet som består av elektromagnetism.

“Energi kan aldrig skapas och kan aldrig dö, utan kan endast formas om” – vad detta innebär är att alla elementen är en enighet som alltid finns omkring oss. Det innebär att vem som helst av oss, med lite kunskap, kan forma om elementens energi till elektricitet. Enligt Teslas kunskap består Universum av kinetiskt system fyllt av oändlig mängd energi som går att ansluta till när som helst, från var som helst.

Faktum är att många förhistoriska byggnader (bland annat Eiffeltornet och pyramiderna av Giza) enligt experter tycks vara byggda efter en liknande modell. Det finns många mysterier som varit dolda för mänskligheten under lång tid. Det är via svårigheter vi bygger ett starkt folk. I Sverige har vi sedan lång tid lärt oss att lägga våra liv i regering och myndigheters händer.

Det är också ett ypperligt sätt att driva människor i djupare rädsla för att få dem mer medgörliga. Men i sanningens namn är det enda vi behöver för att skapa energi är magneter och metaller som är ledande. Det innebär att var och en av oss har möjligheten att återgå till vår naturliga, inre kunskap om fri energi och bli fria från globalisternas fasta grepp om oss.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.