Dags för julklappar – Näthandla till julen 2020

publicerad 26 november 2020

Julafton är förmodligen den dagen på året då vi är som mest givmilda. Genom julklappar så visar vi omtanke och kärlek till våra närmaste. Det står inte på innan det är den 24 december igen!

Så vad är en bra julklapp? Känslan är helt klart en viktig ingrediens när du skaffar en julklapp som kommer uppskattas. Produkten, eller upplevelsen, du har valt ut ska matcha med personens intressen och vad denna uppskattar. Gillar mamma att mysa framför tv:n så är en ny filt ett passande julklapp. Gillar pappa att laga mat så kommer en graverad skärbräda förhoppningsvis göra honom väldigt glad. Genom att matcha olika julklappar inom samma tema så är det enkelt att få till en gåva som passar för just din plånbok. Att lägga till ett sylvass kockkniv till skärbrädan är ett exempel på hur två julklappar kan bli en större.

Julklappstips till henne & honom

För att hitta julklappar på bästa sätt så besök någon av alla nätets julklappssajter med julklappstips. Där finns välmotiverade julklappstips för vuxna och barn i alla åldrar. Julklappen.se är störst av sitt slag att ge tips på julklappar för både vuxna & barn. Med över 1300 stycken unika julklappstips så har det aldrig gått snabbare att klicka hem julklapparna från populära e-butiker. Majoriteten av julklappstipsen innehåller dessutom ett, eller flera, förslag på en julklapp som kan matcha eller ersätta den aktuella produkten. Eftersom antalet kategorier såsom prisklass, intresse person eller typ av rum är fler än någonsin går det snabbt att få syn på intressanta julklappstips.

För hela familjen

Personerna som står oss allra närmast är oftast familjen. Mor, far, syster och bror är kanske de vi känner allra bäst, och är enklast att köpa julklappar till. För att förenkla inköpen så be om en önskelista. Listan behöver inte bestå av specifika produkter, utan mer om vilket område de skulle vilja ha julklappar inom.

Att hitta på bra julklappar till pojkvän eller flickvän kan vara bland de svåraste julklapparna. Ens partner är oftast den som man vill överraska så mycket och bra som möjligt. Att satsa på personliga julklappar är ofta ett vinnande koncept. Fotopussel med ert käraste foto från året som gått eller en fotobok som sammanfattar året är det få som inte skulle bli oerhört glada av att få. Fina ord som jag älskar dig graverat på smycken, glas eller nyckelring är även det julklappstips som kommer värma gott.
Att skaffa sina julklappar online på nätet är en trend som bara tycks öka. Snabbhet, enkelhet och ett enormt utbud är tre förklaringar till att så många väljer det här sättet att handla på.

Handla utan trängsel

I år är det, som vi alla vet, ett väldigt speciellt år. Viruset med namnet Covid-19 har lamslagit hela världen. Inget virus ska dock få hindra oss från att ge varandra fina julklappar den 24 december. Med tanke på viruset så förväntas därför rekordmånga näthandla sina julklappar.

En avgörande faktor till den stora ökningen av handeln på nätet är för att undvika stora folksamlingar. Det är lätt hänt att det uppstår trängsel i butikerna på stan. Speciellt när det drar ihop sig till jul. Det kan med andra ord bli svårt att hålla avstånd till varandra.

Att i lugn och ro sitta framför datorn, mobiltelefonen eller surfplattan för att snabbt få överblick över 100-tals julklappar är därför något som många av oss kommer föredra. Fundera om det är värt att beställa hemleverans av julklapparna eller ej. Att hämta ut julklapparna hos postombudet kommer förmodligen innebära många personer på liten yta. Då näthandeln ökar så är risken att köerna för att hämta ut paketen kommer bli längre än någonsin. Ett tips är att besöka postombudet på udda tider och undvika rusningstiderna då många slutar jobbet.

Utnyttja Black Week 2020 – Billigare julklappar

Vecka 48 inträffar årets största rea som går under namnet Black Week. Under de senaste åren så har rean blivit allt mer utdragen, och det ger ett gyllene tillfälle att handla julklappar till nedsatt pris. Från att mest kretsat runt Black Friday så har flertalet e-handlare i år utvidgat rean att gälla hela veckan.

Genom att vara ute i god tid så är det alltså stora möjligheter till att hitta billigare julklappar än vanligt. Det gäller dock att vara vaksam så priset verkligen är så mycket bättre på Black Week rean som det ser ut att vara. Jämför alltid mellan olika butiker som säljer samma sorts produkter för att hitta bästa priset.

Ännu en viktig faktor för julklappar på nätet är hur länge returrätten gäller. Tyvärr så bli inte alla julklappar uppskattade och då är det bra om de kan skickas tillbaka utan krångel. De flesta butiker brukar dock ha väldigt generösa villkor för julperioden.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.