Transsexuell barnidol poddar om ”analsköljningar” och oralsex

Kulturrevolutionen i Väst

publicerad 7 mars 2023
- av Jan Sundstedt
Tone Sekelius under Melodifestivalen 2023.

Influencern, programledaren och artisten Tone Sekelius deltar på lördag för andra året i rad i Melodifestivalens final. Samtidigt som denne transsexuelle man profilerar sig som barnidol poddar densamme om analsexförberedelser, tillfälliga sexuella förbindelser och om hur äckliga och ”privilegierade” heterosexuella män är.

2017 släppte Tone (då Thomas) låten ”Awakening” som handlar om hur det är att komma ut som homosexuell och samma år blev en av dennes sånger Stockholm Prides officiella låt. Fyra år senare deklarerade Sekelius i Schibsted-tidningen Aftonbladet att han numera är transperson och bytt namn från Thomas till Tone. ”Könsbytet” uppmärksammades stort i flera medier och det gjordes också en dokumentär om detta på Discovery+.

Sekelius, som redan var en av Sveriges mest populära Youtubeprofiler med hundratusentals prenumeranter, fick som transkvinna snabbt rejäl fart på sin karriär och inför 2022 basunerades det ut att Tone blev ”den första transpersonen i Mello” – där Tone också tog sig till final.

Samma år fick Tone leda dokusåpan Paradise (tidigare Paradise Hotel) och har även bjudits in som gäst till barnprogrammet Lilla Aktuellt för att berätta om sitt liv som transsexuell. Sekelius har också anlitats av Bris, intervjuats av barntidningen SvD Junior och tycks i allmänhet ha en mycket ung följarskara – många barn som ännu inte börjat i skolan.

2023 är Tone Sekelius än en gång klar för Melodifestivalens final med låten ”Rhythm of my show”, i publiken under deltävlingen syntes mycket små barn på fyra-fem-sex år glatt hålla upp skyltar med Tones namn på.

”Äcklas” av heterosexuella

Samtidigt som Sekelius, av massmedia och underhållningsindustrin, lyfts fram som en lämplig förebild för barn framträder en annan bild i podden ”Mikrofonkåt med Tone och Bea” som transkvinnan driver med sin bästa vän Beatrice Reiman.

I podden hävdar Reiman bland annat att heterosexuella personer inte har någon personlighet och att heterosexuellas sexuella relationer är äckliga – och får då medhåll av Tone som hävdar att heterosexuella människor inte tvättar sina händer och att vita heterosexuella män inte bryr sig om sin omgivning då världen påstås ha serverats åt dessa.

– Inte bara smutsiga rövar men såhär inte tvättar händerna efter toalettbesök. Straighta personer ger mig ’obrydd om sin omgivning(vibbar)’. Det vill säga: ’Jag är inte äcklad av mina händer så jag bryr mig inte om vad andra tycker’.

– De bara går och är för världen är bara serverad efter dem. Vita straighta män.. De skiter i alla får bara anpassa sig. ’Här är jag och mina äckliga penis hands’.

Oralsex och analsköljningar

I ett annat avsnitt som handlar om ”rövar” och ”sexhistorier” berättar transkvinnan om hur denne gick ut på dejtingapp för att ”get some dick” och att Tone förvisso tyckte att mannen ”klädde sig som skit” och hade undermålig social kompetens – men ändå valde att förföra och hångla med honom.

En stund senare ska Sekelius ha frågat mannen ”Do you eat ass” och fått en bekräftelse på detta. Transpersonen berättar vidare att denne utfört oralsex på mannen.

– Jag tar ciggen ur hans hand och tar ett bloss och såhär: ’Do you eat ass’?

– Sen var det min tur gumman fast andra på hans andra regioner så att säga. I sucked some dick.

Senare i samma avsnitt berättar Tone om hur man kan förbereda sig inför analsex genom att skruva av munstycket på duschslangen och trycka denna mot rektum – sedan gå på toaletten och – sedan upprepa duschslangsprocessen ytterligare en gång.

– Sen så basically kör du upp vatten i din analöppning och sköljer ur den. Så du sköljer liksom inte ut dina tarmar inifrån och ut utan bara där någonting ska föras upp så att det är rent.

– För mig så är det vatten – toalett – vatten. Jag är klar på fem minuter… Jag personally likes a clean asshole on my self and on the one i am interacting with.

Hur många barn som lyssnar på Tones podd och huruvida de och deras föräldrar uppskattar tips på analsexförberedelser, häcklande av heterosexuella och anekdoter om tillfälliga sexuella förbindelser är oklart.


Stöd kriget mot bankerna – bidra till stämningen mot Länsförsäkringar


166 870 kronor av 150 000 kronor insamlade! Läs mer här eller swisha direkt till: 123 611 30 21.


Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.