Kultur

Råkomisk reklamfilm för OnePlus senaste mobilkamera

Den allt mer populära kinesiska mobiltillverkaren OnePlus sparar inte på krutet i sin senaste reklamfilm.

Motorsågsmassakern får gå lös på det unga paret så länge de lyckas ta bra bilder med den senaste modellens “oöverträffade” kamera.

OnePlus som gjort sig kända för att sälja mobiler med topprestanda utan mellanhänder direkt till konsumenter har fått bra kritik för sin senaste modell OnePlus 5. Bland annat lyfter man fram kameran som marknadens bästa.

I olika tester har den fått mycket höga betyg, men slås fortfarande av enstaka konkurrenter. Oneplus drar sig dock inte för att slå på stora trumman för mobilen med dubbla kameror i sin reklamfilm med skådespelerskan Caitlin-Rose Lacey.

I reklamfilmen ”Lake Blood” attackeras hon av den klassiska motorsågsmassaker-mannen medan hon själv är fullt upptagen med att fota med OnePlus senaste skapelse.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!