”Livet, konsten och humorn”: En stand-up-föreläsning med samhällsdebattören Peter Wahlbeck

publicerad 11 november 2021

Ståuppkomikern, föreläsaren och konstnären Peter Wahlbeck välkomnar till en oförglömlig kväll i Stenungsund torsdag den 25 november.

Peter Wahlbeck är den samhällsdebatterande ståuppkomikern som inte räds att yttra sina åsikter och har sedan början av 1990-talet underhållit det svenska folket som mångsysslande föreläsare, konstnär och författare.

Wahlbeck blev nyligen uppmärksammad för sin kritiska krönika ”Stoppa häxjakten på oss ovaccinerade” som publicerades i Göteborgsposten i mitten av september.

”Vad hände med vikten av att få tänka och tala fritt i ett demokratiskt samhälle?,” skriver Wahlbeck och avslutar sin krönika med orden:

Den sidan jag tillhör kommer aldrig att kunna göra sin röst hörd på samma villkor som den sida som valt att följa makten och myndigheterna.

SKRPT presenterar nu ”Livet, konsten och humorn: en stand-up-föreläsning med Peter Wahlbeck” med inledande vernissage på Stenungstorg i den tillfälliga pop-up-konsthallen Ascend Art Project i Stenungsund. Efter vernissage och mingel fortsätter kvällen vidare till Kulturhuset Fregatten där Peter Wahlbeck bjuder på en underhållande föreläsning om livet, konsten och humorn. Begränsat antal platser.

 


 

När: Torsdagen den 25 november kl 17:30 – 21:00.

Var: Stenungsund – start Stenungstorg kl 17:30, vidare till Kulturhuset Fregatten kl 19:00.

Pris: 295:-

 

Boka din biljett här.


Peter Wahlbeck är född 24 januari 1963 i Halmstad och är en svensk komiker, författare, manusförfattare, målare och skådespelare. Han är vegetarian och driver flera frågor inom köttkonsumtion och djurrätt. Han har även haft sitt eget tv-program Nyfiken på Gud 2001 samt medverkat i bland annat tv-serierna Ullared och Let's Dance.