Alex Jones ocensurerade intervju med Kanye West blir superviral – se den här

publicerad 2 december 2022
- av Isac Boman

West valde att bära mask i studion.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


8570 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


I en uppmärksammad intervju med Infowars konstaterar rapparen och influencern Kanye West att det finns ”mycket han älskar med Hitler” och att det är hög tid att vi ”slutar dissa nazisterna hela tiden”. Samtidigt riktar han hård kritik mot den judiska dominansen över amerikansk massmedia och politik.

Under torsdagen publicerade Infowars ett längre samtal där Kanye West och den nationalistiske aktivisten Nick Fuentes deltog i studion tillsammans med programledaren Alex Jones. Under intervjun argumenterade West bland annat för att nationalsocialisterna i Tyskland och deras ledare Adolf Hitler inte var onda på det sätt som vedertagen historieskrivning vill göra gällande och att de gjorde en hel del bra saker.

– Jag ser bra saker med Hitler. Alla människor har något av värde som de bidrar med, särskilt Hitler.

När en märkbart obekväm Jones inflikade att ”nazisterna var gangstrar” påpekade West att de ”också gjorde bra saker” och att ”vi måste sluta dissa nazisterna hela tiden”.

– Den här killen uppfann motorvägar, uppfann själva mikrofonen som jag använder som musiker, man kan inte säga att den här personen aldrig gjorde något bra, fortsatte han.

West upprepade också sin kritik mot den judiska dominansen inom amerikansk massmedia och politik. Han anklagade även Floridas guvernör Ron DeSantis för att vara involverad med Israels säkerhetstjänst Mossad.

Rapparen återkom flera gånger till hur makthavarna frekvent ljuger och påpekade också att han inte hatar någon folkgrupp utan att det är demoniska krafter som får människor att begå ondskefulla handlingar. West senaste uttalanden har fått enorm uppmärksamhet både i USA och internationellt.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!