Ytterligare en bilbrand i Nyköping

publicerad 24 april 2017

Nyköping drabbades av en bilbrand under natten till torsdagen i förra veckan.

Bilbränder börjar att hända allt mer frekvent i Nyköping som annars brukar vara en lugn stad. Det var så sent som elva tiden som polisen fick ett larm om bilbrand vid Brandkärrsvägen 66-76 i Nyköping. När polisen kom fram så kunde de bekräfta att två bilar var i brand som stod på en parkering mellan garage och hyreshusen.

Sammanlagt totalförstördes två bilar och flera bilar som stod nära skadades av den tunga röken som bildades utav bränderna.

Brandkärr är ett område i Nyköping där bilbränder inte är en ovanlig företeelse. Senast var vid nyår då några ungdomar tände eld på bildäck och när brandkåren ryckte ut så blev de beskjutna med raketer och fick stenar kastade mot sig, vilket medförde att utryckningsfordon numera måste ha eskort utav polisen när rycker ut på larm i området.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.