Migrationskrisen i Europa

Vlaardingerbroek: ”Sverige är PK och måste bryta sig fritt”

publicerad 16 juni 2021
Sverige är PK
Tucker Carlson och Eva Vlaardingerbroek.

Sverige är illa ute, menar Riks nederländska programledare Eva Vlaardingerbroek i en intervju med Tucker Carlson i Fox News bland annat angående en ny rapport angående dödligt skjutvapenvåld i Europa där Sverige ligger på andra plats som det mest farliga landet.

Eva Vlaardingerbroek medverkade nyligen i en intervju med Tucker Carlson i Fox News angående det ökade våldet och hur det sammanstrålat med den ökade invandringen i Sverige. Carlson inleder med att notera att Sverige tagit in flest invandrare per capita i hela världen. 2015 påtalar han har det kommit in över 160 000 asylansökningar, vilket utgör ungefär 2 procent av befolkningen.

Vlaardingerbroek menar att kriminaliteten ökat ”skyhögt” som en följd och tar bland annat upp en ny rapport som Brottsförebyggande rådet släppte tidigare i år som kallas ”dödligt skjutvapenvåld i Sverige och andra europeiska länder” som visar svart på vitt hur Sverige ligger i överkant från resten av Europa.
– Det visar sig att Sverige gått från att vara ett av de säkraste landen…Eva Vlaardingerbroek är född 1996 i Amsterdam. Hon är tidigare politiker för partiet Forum för demokrati, som är ett nationalkonservativt parti i Nederländerna. Hon har nyligen i år flyttat till Sverige där hon nu jobbar som programledare för Sverigedemokraternas medie-kanal Riks.

 


Liknande artiklar: