Vlaardingerbroek: ”Sverige är PK och måste bryta sig fritt”

Migrationskrisen i Europa

publicerad 16 juni 2021
- av Sofie Persson
Sverige är PK
Tucker Carlson och Eva Vlaardingerbroek.

Sverige är illa ute, menar Riks nederländska programledare Eva Vlaardingerbroek i en intervju med Tucker Carlson i Fox News bland annat angående en ny rapport angående dödligt skjutvapenvåld i Europa där Sverige ligger på andra plats som det mest farliga landet.

Eva Vlaardingerbroek medverkade nyligen i en intervju med Tucker Carlson i Fox News angående det ökade våldet och hur det sammanstrålat med den ökade invandringen i Sverige. Carlson inleder med att notera att Sverige tagit in flest invandrare per capita i hela världen. 2015 påtalar han har det kommit in över 160 000 asylansökningar, vilket utgör ungefär 2 procent av befolkningen.

Vlaardingerbroek menar att kriminaliteten ökat ”skyhögt” som en följd och tar bland annat upp en ny rapport som Brottsförebyggande rådet släppte tidigare i år som kallas ”dödligt skjutvapenvåld i Sverige och andra europeiska länder” som visar svart på vitt hur Sverige ligger i överkant från resten av Europa.

– Det visar sig att Sverige gått från att vara ett av de säkraste landen till att nu ligga på andraplats i Europa när det kommer till dödligt skjutvapenvåld, säger hon.

Hon konstaterar att många vägrar att se den kopplingen till detta som en effekt av massinvandringen.

– Den socialdemokratiska regeringen, som är ansvariga för det här, verkar tydligen föredra att den svenska befolkningen inte ska veta de exakta siffrorna kring det här och länken kring kriminalitet och migrationen.

Inte heller i den nya rapporten om dödligt skjutvapenvåld nämns invandringen som en anledning till det ökade våldet i Sverige, utan påtalar endast att merparten av personer som utsätter andra för dödligt våld kommer från vad man kallar för ”socialt utsatta områden”.

– Ett bra exempel på den neo-marxistiska strategin som både regeringen och media använder sig av för att dölja sanningen, menar Vlaardringerbroek.

Politiken visar att regeringen inte bryr sig om landets egen befolkning, menar hon.

– I Sverige kan man stjäla, döda och våldta och samtidigt vara ett offer – om du är en migrant.

Hon anser att om den svenska befolkningen inte bryter sig fri från den politiska korrekthet som existerar här och börjar se saker för vad det verkligen är, kommer ingenting att förändras.

–  Så länge människor är för rädda för att medge att det här har någonting med migration att göra, hur ska någonting någonsin kunna förändras? Sverige behöver ett immigrationsstopp från de länder med radikalt annorlunda kulturer.

Tucker Carlson själv avslutar med kommentaren ”de kommer att låta dig dö innan de erkänner”.


Eva Vlaardingerbroek är född 1996 i Amsterdam. Hon är tidigare politiker för partiet Forum för demokrati, som är ett nationalkonservativt parti i Nederländerna. Hon har nyligen i år flyttat till Sverige där hon nu jobbar som programledare för Sverigedemokraternas medie-kanal Riks.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!