Vänsterextrema demonstranten till reportern: “Du är ju svartskalle”

publicerad 9 mars 2020
- av Per Nordin

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


14 150 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


När Samhällsnytts unga kvinnliga reporter fanns på plats för att rapportera om den vänsterextrema demonstrationen ”Refugees Welcome” möttes hon av rasistiska glåpord och hat från deltagarna.

Demonstrationen anordnades i Göteborg med syftet att få Sverige att ta emot ännu fler invandrare, denna gång dem som befinner sig vid gränsen mellan Turkiet och Grekland. När Samhällsnytts reporter Isabella Nilsson Jarvandi försöker prata med deltagarna börjar de dock skrika rasistiska tillmälen till journalisten.

– Bort från det här landet! Äckliga svin, gastar en ung invandrarkvinna till reportern.

 

Journalisten blir också kallad för “svartskalle” av en demonstrerande kvinna. En aggressiv man som inte uppskattar att bli filmad börjar skrika och täcka telefonen som används för att filma.

Alla på plats var dock inte förtjusta över tanken att Sverige ska fortsätta med massinvandringen till landet eller utöka denna ytterligare. En ung man valde att säga vad han tyckte om de församlade och deras migrationsmanifestation.

— Ni hatar Sverige! Sverige är fullt. Alla som har samlats här är landsförrädare, ropade den unge mannen innan han knuffades bort av vänsteraktivisterna.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!