Inrikes

Vänsterextrema demonstranten till reportern: “Du är ju svartskalle”

När Samhällsnytts unga kvinnliga reporter fanns på plats för att rapportera om den vänsterextrema demonstrationen ”Refugees Welcome” möttes hon av rasistiska glåpord och hat från deltagarna.

Demonstrationen anordnades i Göteborg med syftet att få Sverige att ta emot ännu fler invandrare, denna gång dem som befinner sig vid gränsen mellan Turkiet och Grekland. När Samhällsnytts reporter Isabella Nilsson Jarvandi försöker prata med deltagarna börjar de dock skrika rasistiska tillmälen till journalisten.
– Bort från det här landet! Äckliga svin, gastar en ung invandrarkvinna till reportern.

 

Journalisten blir också kallad för “svartskalle” av en demonstrerande kvinna. En aggressiv man som inte uppskattar att bli filmad börjar skrika och täcka telefonen som används för att filma.

Alla på plats var dock inte förtjusta över tanken att Sverige ska fortsätta med massinvandringen till landet eller utöka denna ytterligare. En ung man valde att säga vad han tyckte om de församlade och deras migrationsmanifestation.

— Ni hatar Sverige! Sverige är fullt. Alla som har samlats här är landsförrädare, ropade den unge mannen innan han knuffades bort av vänsteraktivisterna.

 


Per Nordin
per.nordin@nyadagbladet.se

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!