Inrikes

Ungdomar misshandlade busschaufför

En busschaufför misshandlades under tisdagskvällen på en linjebuss i Uppsala. Då polis larmades och anlände till brottsplatsen, skall ett flertal ungdomar ha flytt därifrån. En anmälan om grov misshandel har upprättats. Det skriver SVT.

Misshandeln utfördes enligt uppgift av en eller flera personer som färdades på bussen. Vid resecentrum utbröt storbråk mellan busschauffören och ett gäng ungdomar. Detta enligt polisen.
Polisen anger, att man fick i några stycken, delvis med hjälp av ordningsvakter. De kontrollerades, men det är oklart vem som har misshandlat busschauffören – om det var en eller flera.

Busschaufförens skadeläge är i nuläget inte klarlagt. Han kunde tala, men ambulans skickades till platsen. På morgonen hade polisen ännu inte gripit någon.

 

Christopher Jarnvall/NB Nyhetsbyrån

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!