Inrikes

Två skjutna i Borlänge – en död

Under fredagskvällen blev två personer skjutna i Kvarnsveden i norra Borlänge. En av dem dog senare av sina skador.

Larmet inkom till polis strax efter 23-tiden på fredagen. I Kvarnsveden i norra Borlänge påträffades två skottskadade män, båda i 25-årsåldern. Männen blev förda med ambulans till sjukhus, där en av dem senare avled.

Vi har inlett en förundersökning om försök till mord, säger Olle Lund, vid polisen region Bergslagen, till SVT Nyheter.

Polisen är mycket förtegen och vill inte säga något om antalet inblandade eller eventuella gripanden. Man har gjort en husrannsakan hos det ena offret.

 

Liknande artiklar

Allt yngre brottslingar i Borlänge Socialtjänsten i Borlänge kommun konstaterar att såväl missbruk som kriminalitet kryper nedåt i åldrarna. Tungt kriminel...
Drogpåverkad man misshandlade polis i Borlänge En polisman skadades på måndagskvällen under ett ingripande mot en drogpåverkad man i Borlänge. Polismannen fick föras t...
Se bilder ifrån demonstrationerna i Borlänge Alla bilder är upphovsrättsskyddade. Kontakta NyD vid intresse av att köpa bilder ifrån vårt bildarkiv.

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!